KARABÜK MERKEZ MAHALLE MUHTARLARINDAN KBܒYE ZİYERET

Karabük Merkez mahalle muhtarlarından oluşan 27 kişilik grup Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı makamında ziyaret ederek, kampus alanında ağaç dikti.

GÜNCEL 16.04.2013 10:51:49 0
KARABÜK MERKEZ MAHALLE MUHTARLARINDAN KBܒYE ZİYERET
Ziyarette bir konuşma yapan Karabük Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı ve Adatepe Mahallesi Muhtarı Davut Çayır, “ Değerli Rektörüme böyle bir anlamlı kuruluşun başında olmasından dolayı tebrik ediyorum. Şehrimize Üniversitemizden doğru hizmet verdiğiniz için ve bugüne kadar yapmış olduğunuz başarılı çalışmalardan dolayı Karabük Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı olarak dernek üyeleri adına çok teşekkür ediyorum. Sizlerin sayesinde bugün hayatta bir dikili ağacımız olacak. Baki olan sizin Karabük’e ve Üniversitemize vermiş olduğunuz hizmetlerdir. Bunun için şahsım ve muhtarlarım adında size çok çok teşekkür ediyorum” dedi.
Karabük Mahalle Muhtarlarını Üniversitede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal ise, Karabük Üniversitesi rektörünün elinde sihirli bir değnek yok diyerek, “ Üniversitemizde yapılan her işin altında aslında sizlerin imzası var. Kiminiz maddi olarak yardım ettiniz, kinimiz bina yaptırdınız, kiminiz binaların içini donattınız, kinimizde başarılı olsun diye dua ettiniz. İşte bu hepinizin başarısı. Binaları yapmak kolaydır ama binaları doldurmak ve oralarda sürdürülebilir bir yaşam oluşturmak çok zordur. Biz Karabük olarak bunu da yaptık. Siz üniversitemize gelen gençleri bağrınıza bastınız, şehrimizde ve Üniversitemizde hiçbir olay vukuu bulmadan öğrencilerimizi bugünlere getirdik. Bugün sizlerle birlikte ağaç dikeceğiz. Aslında baki olan bunlardır. Biz üniversitemizde binaları dikmeden önce çevresine ağaçlarla kapladık. Biz fidan değil büyük ağaçlar diktik. Bunun için özel makineler yaptırdık ve makinelerle 20-30 yıllık ağaçları getirip Üniversitemizin ana halterlerine diktik ve bugün itibariyle üniversitemize tam 145 bin ağaç diktik. Aslında bu bir simgedir. Sizler bugüne kadar belki bir sürü ağaç dikmişsinizdir ama bugün muhtarlar olarak kampüs alanına ağaç dikeceksiniz. Sizler için anlamlı bir gün olacağını düşünüyorum” dedi.
Makamda gerçekleşen ziyaretin ardından Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Karabük Mahalle Muhtarlarına Üniversite kampüs alanı gezdirdi. Kampüs gezisi sırasında ağaç dikim yerine geçilerek Mahalle Muhtarlarımız burada kendi adlarına hazırlanan ağaçlarını dikerek ağaç sertifikalarını Rektör Uysal’ın elinden aldılar.

Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °
Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °