KARABÜK POMEM KARDEŞİNİ ZİYARET ETTİ

Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezi(POMEM) tarafından hazırlanıp okullar arası dayanışma ve kaynaşmayı amaçlayan “Kardeş Okul Projesi” kapsamında Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezi, Merzifon Polis Meslek Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

GÜNCEL 18.04.2013 10:52:18 0
KARABÜK POMEM KARDEŞİNİ ZİYARET ETTİ
Karabük POMEM Öğrenci İşleri Şube Müdürü 4. Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Gökhan Solak’ın başında yer aldığı kafile Merzifon POMEM’de Tiyatro, halk oyunları ve müzik ekipleri çeşitli gösteriler ve sunumlar yaptı. Karabük POMEM kafilesini, Merzifon POMEM Eğitim Şube Müdürü 3. Sınıf Emniyet Müdürü Erkan Ergül ve Sınıflar Amiri Emniyet Amiri Selahattin Polat karşıladı. Daha sonra Merzifon POMEM Müdürü Hüseyin Işık’ın da katıldığı kısa tanışma sohbetinde kafileye aşure ve çay ikram edildi. Hep birlikte geçilen bayrak töreninde konuşma yapan Merzifon POMEM Müdürü Hüseyin Işık, Karabük POMEM’in yeni bir okul olması ve alan olarak kısıtlı oluşu nedeniyle fiziki olarak eksiklikleri olduğunu söyledi. Işık, Karabük POMEM‘in en büyük avantajının Orhan Karademir gibi bir müdüre sahip olması olduğunu belirtti. Avrupa Birliği Proje Tanıtım Grubu sorumlu amiri Komiser Yardımcısı Alaattin Koyuncu tarafından Karabük POMEM‘in yürüttüğü AB hibe projelerinin, Karabük POMEM‘in ve Karabük’ün tanıtımı yapıldı. Konferansın ardından Merzifon POMEM öğrencileri ve kafilesi okul sınırları içerisinde yer alan piknik alanlarında canlı müzik eşliğinde sohbet etti.
Daha sonra rehber eşliğinde Merzifon ve Amasya’da yer alan müzeler, Selçuklu ve Osmanlıya ait tarihi eserler ziyaret edildi.

Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °
Perşembe 13.9 ° / 3.5 °