KARABÜKLÜ ARICILAR, İSTANBUL´DA FUARA KATILDI

Karabük İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Karabük İli Arı Yetiştiricileri Birliği ile müştereken düzenlenen Fuar gezisine arıcılar yoğun ilgi gösterdi.

GÜNCEL 31.01.2017 21:09:15 0
KARABÜKLÜ ARICILAR, İSTANBUL´DA FUARA KATILDI

 

Kısa adı ARMASAD olan 'Arıcılık Malzemeleri ve Arı Ürünleri Sanayicileri Derneği' tarafından İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen 'Arıcılık Fuarına' Karabük İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü teknik elemanları nezaretinde 65 yetiştirici katıldı.
Geziye iştirak eden arıcılar fuar alanında yeni çıkan ürünleri görüp inceleyebilme, bunlar hakkında direk üreticileri tarafından bilgilendirilme, gerek üretici firmalarla gerekse diğer illerden gelen arıcılarla tanışıp,
Karabüklü Arıcılar karşılıklı bilgi alışverişi imkanı buldu.
Ayrıca arıcılar konferans salonunda uzmanlarca verilen seminerleri izleyerek fuar alanındaki stantlardan yoğun olarak da alışveriş yaptı.

Fuar gezisine arıcılarla birlikte katılan Karabük İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Cemalettin Çataklı, bu tür gezilerin üreticilere olan katkısına inandıklarını ve Karabük tarımına faydası olan her türlü faaliyeti her zaman desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini ifade ederek olumsuz hava şartlarına rağmen geziye yoğun ilgi gösteren arıcıların da bunu hakettiklerini belirtti.


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °