KARABÜKLÜLER FERMAN TOPRAK VE ZARA İLE COŞTU

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Karabük Mitinginin ardından Ferman Toprak ve Zara Karabüklülerle buluştu

GÜNCEL 14.05.2015 23:42:52 0
KARABÜKLÜLER FERMAN TOPRAK VE ZARA İLE COŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Karabük’te düzenlediği miting kapsamında Karabük’e gelen Ferman Toprak ve Zara, mitingin ardından sahne aldı.

Karabük Kent Meydanında gerçekleşen konsere Karabüklülerin ilgisi oldukça yoğundu. İlk olarak sahne alan Ferman Toprak oyun havalarıyla Karabüklüleri coşturdu. Ferman Toprak’ın şarkılarını sonlandırmasının ardından Toprak’a Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili tarafından çiçek takdimi yapıldı.

Zara, Karabük`ü Salladı

Ferman Toprak’ın ardından Zara, Karabüklülerle buluştu. Zara’nın sahne almasıyla Karabüklüler alanın her karışını doldurmaya başladı. Neşet Ertaş, Müslüm Gürses, Orhan Gencebay gibi büyük ustaların türkülerini ve şarkılarını seslendiren Zara, Karabüklülerce çok beğenildi. Karabük Halkı, Zara’nın seslendirdiği her şarkıya eşlik etti. Sahneye çıkan küçük kızlarla bir süre sohbet eden Zara, en sevdiği şarkıcının kendisi olduğunu söyleyen küçük bir kıza şarkı söylettirdi.

Zara’nın sahne performansının ardından Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Zara’ya teşekkürlerini sundu. Çiçek takdiminin ardından program sona erdi.

Haber : Oğuzhan Doğan


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °