KARABÜKSPOR LİGE SIKI HAZIRLANIYOR

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’da sürdüren Kardemir D.Ç Karabükspor lige sıkı hazırlanıyor.

SPOR 3.08.2013 17:59:06 0
KARABÜKSPOR LİGE SIKI HAZIRLANIYOR

İlk etap kampını Gerede’de yaptıktan sonra 17 Temmuz’dan itibaren ikinci etap kamp çalışmalarını Slovenya’nın Ptujs şehrinde sürürden Karabükspor’da teknik direktör Tolunay Kafkas oyuncuların performanslarından oldukça memnun kaldığı öğrenildiği.
Genel Sekreter Hakan Yılmaz ve Salon sporları sorumlusu Ziya Ünsal ile birlikte takımın Slovenya kampını izlemeye giden Karabükspor AS Başkanı ve Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek takımın lige sıkı bir şekilde hazırlandığını söyledi.
Dün akşam Solvenya kampında yaptıkları Torku Konyaspor maçında özellikle yeni transferlerin takıma uyum sağladığını gördüklerini belirterek, “Takımımız oldukça iyi. Dün akşam oynadığımız hazırlık maçında Torku Konyaspor karşısında takımın oldukça diri ve canlı olduğunu gördük. Kaleci ve defansa aldığımız oyuncuların kısa sürede uyum sağlaması çok güzel. Diğer yeni oyuncularda takıma uyum sağlamış. Sadece tek eksiğimiz forvet ve bunu da açık açık hissettiriyor. Orta saha da Furkan çok güzel iş yapacak gibi, hatta Sow’u bile kesebilir. Tolunay hocamız lige en iyi şekilde hazırlanırken, kafasında ise kuracağı 11’i şekillendirmenin yolarlını arıyor. Çünkü oldukça diri ve canlı bir takım olmuş ve tüm oyuncuların birbirine uyumu ve istekleri teknik heyet kadar bizleri de heyecanlandırdı. İnşallah forvet sorunumuzu da bir iki gün içinde tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.
Gölbek, takımın 6 Ağustos’ta Slovenya kampını tamamlayarak 2 günlük iznin ardından Karabük’te çalışmalara başlayacağını ve 11 Ağustos Pazar günü Bank Asya takımlarından Ankaraspor ile hazırlık maçı yapacaklarını ve tüm taraftarları tribünlere davet ettiklerini de söyledi.


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °