KARABÜKSPOR, ORDUSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

KARABÜKSPORLU OYUNCU BİLAL KISA: 'SERİ BAŞLATMAMIZ LAZIM' Kardemir D.Ç Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Orduspor maçının hazırlıklarına başladı.

GÜNCEL 23.01.2012 17:30:30 0
KARABÜKSPOR, ORDUSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Hasan Doğan Tesisleri'nde yardımcı antrenör Suat Sarıcan nezaretinde yapılan çalışmalara Trabzon karşılaşmasında ilk 11'de oynayan Tomiç haricindeki oyuncular katılmadı. Düz koşu ve 5'e 2 çalışması yapılan idmanda Bilal Kısa, Trabzon maçında aldıklarını galibiyeti deplasmanda da sürdürmek istediklerini söyledi.
Gazetecilere açıklamada bulunan tecrübeli oyuncu Bilal Kısa, Trabzon maçının kendileri için çok önemli olduğunu ve bundan da galibiyetle çıktıklarını söyleyerek, 'Kendi sahamızda kaybetme gibi bir şansımız yok. Puan olarak kötü bir durumdayız. Ligin ikinci yarısına iyi başladık ve oyun olarak ilerleme kat ettik. Bunda aramıza katılan yeni oyuncuların da büyük katkısı oldu. Trabzon maçın da aldığımız 3 puanı Ordu'da sürdürmemiz lazım. Ordu bizim rakibimiz. Bizim için çok önemli bir maç. Ordu'dan inşallah
galibiyetle dönüp sahamızda oynayacağımız Manisa maçı ile kötü gidişatımızı iki hafta düzeltip üst sıralara yükselmek istiyoruz' dedi.
Takım olarak bir türlü seri yakalayamadıklarını da söyleyen Kısa, 'Bir maç kazanıp iki maç kaybediyoruz. Artık galibiyeti seriye bağlamamız lazım. İnşallah Ordu maçı ile ilk defa ikinci galibiyetimizi üst üste alıp iyi bir çıkışla devam ederiz. Trabzon karşısında oynadığımız oyunu oynadığımızda deplasmanda da 3 puan alacağımıza inanıyorum. Deplasmanda sadece ligin ilk yarısında Samsun karşısında aldığımız bir puan var. Onun dışında diğer maçlarda iyi futbol oynamadığımız açıktı. İçerde iyi oynadığımız
dışarıya da yansıtmamız lazım. Lig kalmak istiyorsanız dışarıdan da puan getirmeniz lazım. Yapılan transferlerle içerde aldığımız puanları deplasmanda alarak biz ligde kalacağız' açıklamasında bulundu.


Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °