KARABÜKSPOR´DA DENİZLİSPOR HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Kardemir Karabükspor, cuma günü sahasında konuk edeceği Denizlispor maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı

SPOR 19.08.2015 12:46:44 0
KARABÜKSPOR´DA DENİZLİSPOR HAZIRLIKLARI BAŞLADI

PTT 1. Lig´in ilk haftasında deplasmanda Giresunspor´u 3-2 mağlup ederek lige 3 puan ile başlayan kırmızı-mavili Denizli karşısında 3 puan alarak büyük avantaj sağlamak.
Cuma günü maç saatinin 22.00´da olması nedeniyle Çamlık Spor Tesisleri´nde Hüseyin Kalpar yönetiminde aynı saatte idman yapan Karabüksporlu futbolcular, düz koşu ve açma germe çalışmalarının ardından pas ağırlıklı çalışma yaptı.
İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Karabükspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, ilk maçların çok kolay olmayacağını ve herkesin fizik olarak kendine has güçleri olduğunu söyledi. Kalpar, Giresunspor maçından aldıkları 3 puanın kendileri açısından sevindirici olduğunu belirtti.
Her takım için ilk maçların sıfır heyecanla başladığını da kaydeden Kalpar, “Deplasmanda oynayan biziz ve içeride oynayan Giresunspor. 3 golle üç puan almak önemli. İlk yarıyı 3-0 galip bitirdik ancak ikinci yarı niçin iki gol yedik dediğinizde bir çok neden söylenebilir. Amaç burada nedenleri ortaya koymak değil. Bizim işimiz bahane etme işi değildir. Futbol hareketli bir oyundur hatalarla dolu bir oyundur. Bugün yapılan hata yarın yapılacak anlamına gelmez. İyi yapılan işinde yarında yapılacak diye düşünülemez. Önemli olan burada bu maçı nasıl kazanırızı değerlendirmek lazım. Bir anda bir maçta uzaktan kumandalı değil, o andaki inisiyatif hata eksik yada yanlışta olabiliyor. 3-2´sonra 4 yada beşinci golü de bulabilirdik. Ayağa pasları yapamadık ve sıkıntı yaşadık” dedi.

HEDEF İKİDE İKİ
Kalpar, cuma günü kendi sahalarında ilk maçlarına çıkacaklarını da belirterek, “Ligin ilk maçlarında kazanılan puanlar ileriki haftalara çok büyük avantaj getirir. Bu avantajı kullanarak Denizli maçından da 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Kendi sahamızda oynamanın avantajlarını da kullanarak 3 puanı almanın hesabını yapıyoruz. İki maçta 6 puan çok önemli puan olacaktır. Bu bilinçle hareket ediyoruz” ifadesinde bulundu.
Tecrübeli teknik adam Hüseyin Kalpar, transfer konusunda ise, oyuncu almanın çok kolay olmadığını ancak iki oyuncu daha alacaklarını ve görüşmelerin devam ettiğini de sözlerine ekledi.


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °