KARABÜKSPOR´DA GALATASARAY HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Spor Toto Süper Lig´in ilk haftasında deplasmanda Galatasaray´a konuk olacak olan Kardemir Karabükspor´da hazırlıklar aralıksız sürüyor

GÜNCEL 18.08.2016 15:09:18 0
KARABÜKSPOR´DA GALATASARAY HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

 

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, sıfırdan bir takım kurduklarını belirterek, 'Ligin ilk maçına Galatasaray maçıyla başlamak biraz değişik olabilir ama yapacak bir şey yok. Orada Karabükspor´u da göreceğiz, Galatasaray´ı da göreceğiz' dedi.
TSYD kupasındaki maçlarda takımın eksik yönlerini gördüklerini belirten Tudor, 'Sıfırdan kurulmuş bir takımız. Eksiklerimiz var ve bunları gidereceğiz. Galatasaray ligin güçlü ekiplerinden biri. Çok iyi bir statta, çok iyi bir atmosferde futbol oynayacağız. Tabii ligin ilk maçına Galatasaray maçıyla başlamak biraz değişik olabilir ama yapacak bir şey yok. Orada Karabükspor´u da göreceğiz, Galatasaray´ı da göreceğiz. Hayırlısı olsun' dedi.
Yeni sezonun ilk maçında deplasmanda oynanacak Galatasaray maçının hazırlıklarını Çamlık Tesisleri´nde sürdüren kırmızı-mavili ekipte morallerin oldukça yüksek olması dikkat çekerken, Teknik Direktör Tudor nezaretinde yapılan antrenmanda futbolcular taktiksel çalışma yaptı.


Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °