KARABÜKSPOR´DA KUPA MESAİSİ

PTT 1. Lig´in 13. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile 1-1´lik skorla berabere kalan Kardemir Karabükspor´da gözler Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu´nda oynanacak Payas Belediyespor 1975 karşılaşmasına çevrildi

SPOR 1.12.2015 14:49:44 0
KARABÜKSPOR´DA KUPA MESAİSİ

Teknik Direktör Elvir Baliç yönetiminde, Hasan Doğan Tesisleri´nde çalışmalara başlayan kırmızı-mavili ekip hazırlıklarına ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 5´e 2 pas ve top kapma çalışması yapan futbolcular, koordinasyon çalışmasının ardından dar alanda çift kale maçla çalışmaları tamamladı.
Teknik Direktör Elvir Baliç, çarşamba günü Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı´nda oynanacak olan kupa maçına önem verdiklerini ve gruplara kalmak istediklerini belirtti.
Baliç, 'Deplasmanda hava ve saha şartlarının zor olduğu bir maçtan 1 puanla lider olarak döndük. Oyuncularımı bu zor hava saha şartlarında verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Ancak artık önümüzdeki Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu´nda oynanacak Payas Belediyespor 1975 karşılaşmasına odaklandık. Rakibimizi küçümsemiyoruz. Kupa maçlarında forma şansı bulamayan oyuncularımıza da şans vereceğiz. Bu bağlamda gruplara kalma adına elimizden geleni yapacağız' diye konuştu.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °