KARABÜKSPORLU TRAORE´NİN ACI GÜNÜ

Karabükspor´da forma giyen Abdou Razack Traore´nin Fildişi Sahilleri´nde bulunan 1 yaşındaki oğlu Mikael Chems hayatını kaybetti.

GÜNCEL 2.12.2016 16:20:43 0
KARABÜKSPORLU TRAORE´NİN ACI GÜNÜ

 

Chapecoense takımının geçirdiği uçak kazası, Çaykur Rizesporlu Kwueke´nin ikiz çocuklarını kaybetmesinin ardındanbir kötü haber de Karabüksporlu Traore´den geldi. Alınan bilgiye göre, Traore´nin Fildişi Sahilleri´nde bulunan 1 yaşındaki oğlu Mikael Chems Traore, oyun oynadığı sırada evin havuzunu düştü. Bakıcısının fark ederek havuzdan çıkartığı Mikael Chems´ın hayatını kaybettiği belirlendi. Üzücü haberi Karabük´te alan Traore, Fildişi Sahili´ne gitmek için yola çıktı. 
Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, üzücü haberi akşam saatlerinde aldıklarını ifade etti. Traore´nin üzüntüsünü paylaşmak için sürekli yanında olduklarından bahseden Gül, 'Mikael Chems´ın havuzda boğularak hayatını kaybetmesi bizleri derinden etkiledi. Başta oyuncumuz, eşi ve ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz' diye konuştu. 
Kardemir Karabükspor´un resmi internet sitesinden ise konuyla ilgili yapılan açıklamada, 'Futbolcumuz Abdou Razack Traore´nin Fildişi Sahilleri´nde bulunan 1 yaşındaki oğlu Mikael Chems´in hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Futbolcumuz Abdou Razack Traore başta olmak üzere eşi ve ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz' denildi.


Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °