Karabük´te Beşiktaş´ın şampiyonluğu kutlaması

Beşiktaş´ın, Spor Toto Süper Lig´in 33. haftasında Gaziantepspor´u 4-0 yenerek ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Karabük´te Besiktaşlılar büyük coşku yaşadı.

GÜNCEL 28.05.2017 23:05:05 0
Karabük´te Beşiktaş´ın şampiyonluğu kutlaması


Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig´in 33. hafta maçında sahasında Gaziantepspor´u 4-0 mağlup ederek bitime bir hafta kala 2016-2017 futbol sezonunun şampiyonu oldu. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte siyah-beyazlı taraftarlar tüm Türkiye´de şampiyonluk kutlamaları için sokaklara döküldü. Karabük ve Safranbolu´da binlerce Beşiktaşlı taraftarlar da şampiyonluğu coşkuyla kutladı. Karabük´te 100. Yıl Mahallesinde bir araya Beşiktaşlı Üniversite öğrencileri parkta toplanarak tezahüratlar eşliğinde kutlamalar yaptı. Bira taraftar ise aydınlatma direğine tırmanarak Beşiktaş bayrağı astı.
Safranbolu´da ise çok sayıda taraftar araçları ile konvoylar yaptı. Misak-ı Milli Meydanında toplanan siyah-beyazlı taraftarların kimi arkadaşlarıyla, kimisi de çocuklarını omzuna alıp sevinç gösterilerine katıldı. Taraftarlar ellerinde takımlarının bayrakları ile kent merkezinde yürüyüş yaparak şampiyonluğu doyasıya kutladı.


Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °