KARABÜK´TE EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

Karabük´te yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi

GÜNCEL 19.09.2016 18:27:37 0
KARABÜK´TE EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

 

Atatürk Anıtı´na, Milli Eğitim İl Müdürü Ali Köse tarafından çelenk sunulması ile başlayan program daha sonra saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunması ile devam etti.
Anıttaki törenlerin ardından Karabük Valisi Mehmet Aktaş, protokol üyeleri, öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla 'İlköğretim Haftası, Şehitlerimiz ve Milli İradeye Saygı' yürüyüşü yapıldı. Yürüyüşün sona erdiği Merkez Kapalı Spor Salonu´nda ise öğrenciler tarafından tiyatro, spor ve halk oyunları gösterileri sunuldu, şiirler okundu.
Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, burada yaptığı konuşmada, yaz tatilinin öğrenci ve öğretmen için uygulamalı bir eğitim dönemi olduğunu, darbeyi, milli iradeyi ve ona sahip çıkmayı öğrendiklerini, hakimiyetin niçin kayıtsız şartsız milletin olduğunu daha iyi anladıklarını söyledi.
Köse, tarihe tanıklık edercesine meydanlarda demokrasi nöbetleri tutulduğunu da ifade ederek, bütün şehitlere Allah´tan rahmet, gazilere ise şifa dileyerek bugün kent genelinde dersbaşı yapan 37 bin öğrenciye tavsiyelerde bulundu.


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °