KARABÜK´TE YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Karabük Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü tarafından Karabük´ün cadde ve sokaklarında yol genişletme ve bakım çalışmaları devam ediyor

GÜNCEL 19.08.2016 19:40:15 0
KARABÜK´TE YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Yol Genişletme Çalışmaları Devam Ediyor
Karabük Belediyesi, yeni yol açma ve mevcut yolların genişletilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Vatandaşların daha rahat ulaşımlarını sağlamak adına Karabük´ün değişik bölgelerinde yol açma ve yol genişletme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Karabük´ü yaşanabilir bir kent haline getirmek için gece gündüz demeden çalışan Karabük Belediyesi, hızla büyüyen ve gelişen Karabük´te, eksik görülen her bölgede yol açma ve genişleme çalışması yapıyor. Karabük´ün hızla büyümesiyle birlikte Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, konutların hızla yükseldiği ve yeni yerleşim alanı olan Karabük Mahallesi Elvan Sokaktaki yol sorununu şimdiden çözüyor.
Ara Sokakların Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor
Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekipleri, yaptığı çalışmalar ile mahalle aralarını asfaltlayarak ulaşımda yoğun olarak kullanılan sokakların konforlu ulaşım sağlanmasını hedefliyor. Karabük´te yaşayan vatandaşların ulaşımını modern ve rahat yollarda sağlayabilmeleri için gece gündüz çalıştıklarını söyleyen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Yollardaki bakım ve onarımın yanı sıra asfaltlama çalışmalarımızla ulaşımın aksatılmadan rahat, güvenli ve modern olmasını sağlıyoruz. Mahallelerimizdeki cadde ve sokaklarımızın yeni ve modern bir görünüme kavuşmasına önem veriyoruz” dedi.
Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Rafet Vergili´ye ve mahalle muhtarı Tevfik Bostancı´ya teşekkür ettiler.


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °