KARABÜK´ÜN BAŞARILI MÜDÜRÜ KIZAĞA ÇEKİLDİ

Karabük´te çok başarılı operasyonlara imza atan Karabük İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever dün açıklanan kararnameyle Polis Başmüfettişi olarak merkeze atandı.

GÜNCEL 26.10.2016 13:45:23 0
KARABÜK´ÜN BAŞARILI MÜDÜRÜ KIZAĞA ÇEKİLDİ

 

13 Şubat 2014 tarihli kararnameyle Polis Başmüfettişliği görevinden Karabük İl Emniyet Müdürlüğü´ne atanan Dr. Serhat Tezsever, görevde bulunduğu süre kapsamında Karabük´te başta uyuşturucu olmak üzere birçok başarılı operasyonlara imza atarken son 1 yıldır bazı taraflarca hakkında çıkarılan asılsız karalama kampanyaları ve son zamanlarda kamuoyunda dolaşana göre düzenlenen bir uyuşturucu operasyonunda siyasi bir parti yöneticisinin yakınının da operasyonda adının karıştığı ve yapılan baskılara rağmen adı karışan şahsın olaydan temizlenmesi konusundaki red cevabından mıdır yoksa yaptığı başarılı operasyonların yorgunluğunu üzerinden atmasını istediklerinden midir bilinmez Karabük´ün Başarılı Müdürü Dr. Serhat Tezsever her ne kadar Polis Başmüfettişliği görevine yükseltilse de genel kavram itibariyle kızağa çekildi.

Göreve geldiği günden bugüne her kesim tarafından benimsenen, sevilen ve saygı duyulan biri olan Karabük Eski İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever´e Safranbolu´da Sonsöz Gazetesi olarak yeni görevinde başarılar diler, Allah-u Teala´nın her şeyin hayırlısını nasip etmesini niyaz ederiz. 

(Oğuzhan Doğan)


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °