KARDEMİR KARABÜKSPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

PTT 1. Lig´de şampiyonluk hesapları yapan Kardemir Karabükspor, Boluspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor

SPOR 25.03.2016 15:29:40 0
KARDEMİR KARABÜKSPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

 

Milli maç nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendiren kırmızı-mavili ekip sabah idman yaparak, öğleden sonra ise sosyal sorumluluk projesi kapsamında destek turları atıyor.
Çamlık Tesisleri´nde yardımcı antrenör Metin İlhan yönetiminde çalışmalarını sürdüren kırmızı-mavili ekip bugünkü idmanda düz koşu ve 5´e 2 çalışmalar yaptı.
Öte yandan 3 Nisan Pazar günü ligin 27. haftasında Boluspor deplasmanına konuk olacak olan Kardemir Karabükspor´da kırmızı-mavili taraftarların Bolu İl Güvenlik Kurulu tarafından maça alınmamasına karar verilmesi ise kentte tepkilere yol açtı. Konu ile alakalı olarak Mavi-Ateş Taraftarlar Derneği Başkanı Erol Ünlü, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin´e, Bolu maçına taraftarın alınmamasıyla ilgili bilgi vererek deplasmanda oynanacak karşılaşmaya alınmaları konusunda yardım talep ettiği öğrenildi.


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °