'Kardemir Karabükspor´a konsantreyim'

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Zoran Barisic, tamamen Kardemir Karabükspor´a konsantre olduğunu belirterek, Igor Tudor´un Galatasaray´a gidişinin kendisine sorulması gerektiğini söyledi.

SPOR 3.03.2017 23:23:09 0


Spor Toto Süper Ligi´nin 23. haftasında deplasmanda Trabzonspor´a 1-0 mağlup olan Kardemir Karabükspor´da Teknik Direktör Zoran Barisic, maç sonu açıklamalarda bulundu. Kısa süren toplantıda Barisic, galibiyetten dolayı Trabzonspor´u tebrik ettiğini belirterek, 'İlk yarı organizeydik. Oyunu iyi getiriyorduk. 0-0 berabereyken yakaladığımız pozisyonu değerlendirebilseydik daha farklı olabilirdi. Onun ardından bir gol yedik' dedi.
Kardemir Karabükspor´a geliş süreci ve Teknik Direktör Igor Tudor´un Galatasaray´a gitmesinin sorulması üzerine Zoran Barisic, 'Igor Tudor´u yaptığı işlerden ötürü tebrik ediyorum. Ben Kardemir Karabükspor´un hocasıyım. Tamamen takıma motivasyonumu vermiş durumdayım. İleride ne olur bilmeyiz. Aslında bunu Igor Tudor´a sormanız gerekiyor. Ben Kardemir Karabükspor´un hocası Zoran Barisic´im' ifadelerini kullandı.


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °