Kardemir 17. Olağan Genel Kurulu

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) A.Ş.nin yapılması planlanan 17. Olağan Genel Kurul toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

GÜNCEL 24.04.2012 19:57:47 0
Kardemir 17. Olağan Genel Kurulu

KARDEMİR A.Ş.’nin bugün saat 14.00'da Karabük Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu Balıklarkayası kampüsü adresinde yapılan 17. Olağan Genel Kurul toplantısı yeterli katılımın olmaması nedeni ile ileri bir tarihe ertelendi. KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, Başkan Vekili Kamil Güleç, Genel Müdür Fadıl Demirel ve Yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu genel kurulda yeterli çoğunluk sağlamadığından ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.
REKTÖR’E NEZAKET ZİYARETİ
KARDEMİR A.Ş. 17 Olağan Genel Kurul toplantısının ardından KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, Başkan Vekili Kamil Güleç, Genel Müdür Fadıl Demirel ve Yönetim kurulu üyeleri Çağrı Güleç ile Şadi Yolbulan Karabük Üniversite Rektörü Prof. Dr. Burhannetin Uysal’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında KARDEMİR yönetimi üniversite alanında devam eden çalışmalar ve diğer konular üzerinde görüş alış verişinde bulundu.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °