KARDEMİR´den basına anlamlı gece

KARDEMİR A.Ş., 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Büyük Kulüp´te geniş kapsamlı bir yemek organizasyonu düzenleyerek basın camiasına verdiği değeri gösterdi.

GÜNCEL 11.01.2022 12:47:41 0
KARDEMİR´den basına anlamlı gece

 

KARDEMİR Kurumsal İletişim Müdürü Şakir Kurtel, Kurumsal İletişim Şefi Rıfat Cıngıllıoğlu ve Yönetim Kurulu Röportörü Kadir Onar´ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen akşam yemeği programına basın mensupları geniş bir katılım sağladı.

Yemek önce konuşma yapan KARDEMİR Kurumsal İletişim Müdürü Şakir Kurter, “Bugün basın emekçilerimizin kar kış demeden, zor şartlarda emek harcayarak alın teri dökerek halkın haber alma özgürlüğünü en sağlıklı şekilde yerine getirip sıcak yuvalarında ayrı kalıp, ailelerinden ödün vererek böyle bir günü anlamlı hale getirmek için ortaya koydukları çaba ve gayret takdire şayandır. Bu bağlamda 9 ay oldu Karabük´e geleli. Bugüne kadar birbirimizle iyi iletişim kurarak, KARDEMİR´in yapmış olduğu faaliyetleri, hem bölgemize hem ülkemize hem de dünyaya en güzel şekilde yansıttık. Güzel iş birliğimizin gelecek yıllarda inşallah devam edeceği temennisiyle hoşgeldiniz diyorum.” dedi.

Müzik eşliğinde gerçekleştirilen yemek daveti sonrası, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nün anlam ve önemine istinaden pasta kesildi.


Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °