Kaya, Safranbolu Minibüsçüler ve Özel Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Üyeleri İle Buluştu

Ak Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Kaya Safranbolu Minibüsçüler ve Özel Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Üyeleri ile kahvaltıda buluştu.

GÜNCEL 25.02.2019 12:50:07 0
Kaya, Safranbolu Minibüsçüler ve Özel Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Üyeleri İle Buluştu

 

Sohbet havasında geçen kahvaltıya çok sayıda Minibüs ve Otobüs esnafı katılırken samimi ortam gözlerden kaçmadı.

Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Ak Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Kaya; “ Malumunuz yerel seçim arifesinde, çok çalışmamız gereken bir dönemdeyiz. Bizler halkımızla buluşmaya, evimizden, ailemizden, işimizden ödün vererek ancak Safranbolu´ya hizmet edebilmek için seve seve yapıyoruz. Allah nasip ederse 31 Mart akşamı sizlerin de teveccühü ile bu görevi çok daha çalışmak amacı ile alacağız” dedi.

Kendisinin de esnaf olduğunu hatırlatan Kaya; “ Esnafın beklentisinin, sorunlarının ne olduğunu bilen bir kardeşinizim. Tabii ki hiçbir aday Safranbolu´yu yeniden keşfetmeyecek. Fakat Ak Parti belediyeciliğinin başarıları insan odaklı belediyecilik anlayışından geliyor. Bu nedenle Safranbolu´muza çok daha fazla hizmeti getirebileceğimize inancımız tam. Bizler istişare kültürüne inanan bir hizmet anlayışı ile çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Dolayısı ile Sivil Toplum Kuruluşlarımızla, muhtarlarımızla, kooperatiflerimizle, halkımızla, esnafımızla, gencimizle, yaşlımızla sürekli bir araya geleceğiz, bu bir başlangıç” diye konuştu.

Nasip olduğu takdirde Belediye Başkanlığı döneminde de bu istişareleri sık sık yapacaklarını ifade eden Ak Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Kaya; “ İnşallah emeklimize, işçimize, memurumuza, esnafımıza, öğrencimize kısaca her kesime dokunacak, sosyal belediyeciliğin ne anlama geldiğini de göstereceğiz. Tüm Safranbolu olarak birlikte hareket edeceğiz. En önemlisi de Yaratılana Değer Veriyoruz, Yarayandan Ötürü düsturu ile hareket edeceğiz” dedi.

Minibüs durağında ciddi bir iyileştirme yapacaklarının da müjdesini veren Kaya, Safranbolu´muza yakışır bir minibüs durağı yapmayı planladıklarını belirtirken; “ Esnaflığın ne olduğunu bilen, sizlerin hangi sıkıntıları yaşadığınızı bilen, Safranbolu´yu yakından tanıyan, bundan önce iktidar partisinin İlçe Başkanlığını yapmış olan, Safranbolu´ya canı gönülden hizmet aşkıyla yanan bir kardeşiniz olduğumu unutmayın. Bu vesile ile bir kez daha Pazar günü evinizden, işinizden özveri gösterip vakit ayırdığınız için teşekkür ediyor,  Cenabı Hak´tan hepinize kazasız, belasız hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.


Perşembe 25.9 ° / 8.4 °
Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °