Kaya, “Safranbolu´da 30-40 yıla sirayet edecek hizmetlere imza atmak istiyoruz”

AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Kaya basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelerek, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı seçildiğinde “Safranbolu´da 30-40 yıla sirayet edecek hizmetlere imza atmak istediklerini belir

GÜNCEL 4.03.2019 15:34:38 0
Kaya, “Safranbolu´da 30-40 yıla sirayet edecek hizmetlere imza atmak istiyoruz”

 

Kahvaltının ardından konuşan AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Mehmet Sarı, Yerel seçimlere az bir süre kaldığını, 6 Mart Çarşamba günü Sunal Tülbentçi Öğretmen Evinde saat 19.30´da Proje Tanıtım Toplantısı düzenleyeceklerini söyledi.

Genel Seçimleri tüm ülkede genel seçim havasında büründüğünü ifade eden Sarı; “ Bu seçim, 24 Haziran 2018 genel seçimlerindeki gibi bir ittifak durumu söz konusu. Bu ittifakın CHP ve İYİ Parti kanadı her ne kadar hdp ve SAADET partileri ile ittifak içerisinde olmadıklarını beyan etseler de, görünen köy kılavuz istemez HDP´nin adayları CHP´yi destekliyor. Bu nedenle bizlere büyük görev düşmekte. Bizler bu oyunu bozarak parti ya da görüş ayırt etmeksizin halkımıza gerçekleri anlatarak ülkemizin, bölgemizin, ilçemizin geleceği için var gücümüzle çalışacağız. Adayımız Ali Kaya ile inşallah 1 Nisan itibari ile Safranbolu´da sadece hizmet yarışını başlatacağız” dedi.   

“2023, 2053, 2071 vizyonlarımız var”                                                                                                                                  

/resimler/2019-3/4/1540396225459.jpgProjeleriyle halka daha iyi daha kaliteli hizmet verebilmek için uğraştığını belirten AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, “ Yerel yönetim seçimleri için olmazsa olmazları yapıyoruz. AK Partinin politikalarını AK Parti belediyeciliğinin başarılarını anlatıyoruz. Bu minvalde projelerimizi tamamladık. Çarşamba günü Sunal Tülbentçi Öğretmen evinde 19:30´da basın toplantımızda kamuoyuna projelerimizi duyuracağız. Tüm halkımızı Çarşamba günü olacak toplantımıza davet ediyorum. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. AK Parti belediyecilik başarısı vatandaşımızdan takdir gördüğü için 18 yıldır AK Parti hem iktidar hem de dünyada söz sahibi olan güçlü bir Türkiye var. Vizyonu olan bir davamız ve siyasi hareketimiz var. 2023, 2053, 2071 vizyonlarımız var. Bu şekilde vizyonu yıllarca sirayet edecek olan tek parti AK Parti olmuştur. AK Parti belediyeciliğinin başarılarını anlatmaya herhalde zaman yetmez. Ankara Büyükşehir Belediyesinden Bursa Büyükşehir Belediyesine bunların yüzlerce binlerce örneği mevcut olmuştur. Projelerimizi saya saya anlata anlata bitiremeyiz. Türkiye´mizin geldiği konum ortadadır. En büyük hava limanı ortadadır. Dünya dağıtım ağının buranın üzerinden yapılacak olması , ikinci boğaz projesinin hazırlanışı ve bu boğaz sayesinde Montrö ve Sevr Antlaşmasının ülkemiz üzerinde ki  boğazlar hakimiyeti noktasında ki sıkıntıların ortadan kalkacağı, yollar, barajlar, nükleer enerji sistemi, TSK´nın kendi teçhizatını kendisi üretmesi gibi sadece belediyecilik noktasında değil güçlü bir Türkiye´nin gelecek yıllara sirayet etmesi ve gelecek yıllarda söz sahibi olması noktasında da başarılarımız ortadadır. Ben Allah nasip ederse bunu yerel ölçekte de Safranbolu da başarı ile sürdüreceğimize eminim. “ dedi.

“Safranbolu´ya gelecek uzun yıllar sirayet edecek hizmetlere imza atmak istiyoruz”

AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, “Safranbolu´da bir belediyecilik başarısı var ki Safranbolu büyüyor gelişiyor ve ikamet noktasında tercih ediliyor. Karabük´teki çalışanlarımızın, iş adamlarımızın bile bir çoğu Safranbolu´da ikamet eder hale geldi. Biz bu başarıyı bundan sonra ki süreçte de önümüzde ki 5 yıla da taşıyacağız. Biz 5 yıllığına seçileceğimizi bilerek bundan sonraki 5 yılların hesabını yapmadan Safranbolu´ya gelecek uzun yıllar sirayet edecek hizmetlere imza atmak istiyoruz. Bu minvalde tabii ki merkezi hükümetimizin desteğini, Safranbolu´nun doğal yapısından dolayı UNESCO ya bağlı dünya kültür miras şehri olmasından dolayı kullanabileceğimiz projeleri  İPA projelerini Avrupa Birliği hibe kredilerini kullanarak yapabileceğimiz hizmetleri projeleri ortaya koyacağız. Bu nokta da Çarşamba günü bu projelerimizi halkımızla paylaşacağız. Bizler ne yapmak istediğimizi iyi biliyoruz. Referansımız başarımızdır. Kişinin ayinesi iştir lafa bakılmaz dedik. CHP belediyecilik anlayışını ben tekrar tekrar anlatmayacağım. Şişli belediyesinde ki grevlerden Zonguldak belediyesinde ki işçilerin maaş alamamasından hizmet görülmemesine Çankaya ve İzmir belediyelerini de daha önce anlattık. Safranbolu´ya hizmet etme ve geleceğe taşıma noktasında bizler hazırız. Bu hizmetin kalitesini de AK Parti ile sağlayacağımızı tekrar söylüyorum. Yaklaşık 300 trilyon dolar kadar UNESCO ya bağlı Avrupa Birliği hibe kredileri mevcut, bu kredilerin üzerine gideceğiz. Merkezi hükümetin desteği ile  ben bunları alabileceğimizi biliyorum. Turizm bakanı bölgemize teşrif edecek. Turizm de Türkiye ye en büyük katkı sağlayan yerlerden bir tanesi Safranbolu dur.” dedi.


Salı 28.8 ° / 7.2 °
Çarşamba 29.2 ° / 12.9 °
Perşembe 25.9 ° / 8.4 °