Kaymakam Tan veda etti

Eflani´deki görev süresi sona eren Eflani Kaymakamı Ahmet Tan, Eflani Şehit Barış EFE parkında düzenlenen veda toplantısında Eflanililerle vedalaşıp helallik istedi.

GÜNCEL 9.02.2022 14:24:48 0
Kaymakam Tan veda etti

 

Düzenlenen programa Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul beraberinde İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Koç, Mesut Aydın, kurum müdürleri ve personelleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Eflani´de 9 Eylül 2021 tarihinde göreve başlayan ve geçtiğimiz gün itibariyle görevi sona eren Kaymakam Ahmet Tan yaptığı veda konuşmasında, “Şahsım adına düzenlenen bu organizasyon için katılan herkese teşekkür ediyorum. İyi dilekleriniz ve alakanız bizleri gururlandırdı. Eflani Kaymakamlığı görevim süresi boyunca Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin Anayasası ve kanunlar ile bize verdiği yetki ve görevler çerçevesinde Eflani´mize elimden geldiğince hizmet etmeye, Eflanili vatandaşlarımızın dertleri ile hemhal olmaya çalıştık.Görev yaptığım süre içerisinde hak ve adalet ölçüleri içerisinde olmaya, toplumun tüm kesimlerine eşit davranarak herkesi kucaklamaya azami derecede özen gösterdim.Geride güzel dostluklar, güzel anılar ile ayrılmanın huzuru içerisindeyim.Eflani Kaymakamlığı görevini devralacak olan çok değerli meslektaşıma başarı ve muvaffakiyetler diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle sizlere veda ederken; çalışmalarımızda bizlere desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Fuat GÜREL´e, Meslek Büyüklerime,Millet Vekillerimize bilvesile Tüm Mesai Arkadaşlarıma, Belediye Başkanımıza,İl Genel Meclis Üyelerimize, Köy ve Mahalle Muhtarlarımıza özellikle Eflani Halkına şahsıma gösterdikleri teveccüh ve destek için teşekkür eder, haklarını helal etmelerini dileyerek şükranlarımı sunarım. Allah´a ısmarladık.” dedi.

Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul ise yaptığı açıklamada, “Kaymakam Ahmet Tan, beş ay gibi bir süre içinde toplumun bütün kesimlerine dokunmayı ve gönlünü kazanmayı başaran, güler yüzlü, samimi, gayretli ve başarılı bir devlet adamı olarak hatırlanacak. Biz kendisinden razı olduk, Allah´ta razı olsun, Allah yolunu bahtını açık etsin, başarıları daim olsun İnşallah.” dedi.


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °