Kaymakam Ürkmezer İlçe Müftülüğüne Bağlı Kuran Kurslarını Ziyaret Etti

Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Safranbolu İlçe Müftülüğü tarafından açılan Kur´an Kurslarını ilçe müftüsü İsmail Temur ile birlikte ziyaret etti.

GÜNCEL 4.01.2020 16:29:46 0
Kaymakam Ürkmezer İlçe Müftülüğüne Bağlı Kuran Kurslarını Ziyaret Etti
 
Cemal Caymaz Mahallesi, Emek Mahallesi ve Esentepe Mahallesindeki Abdurrahman Efendi, Hafize Hanım ve Yunus Emre Kız Kur´an Kurslarına yaptığı ziyarette kursiyer vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Kaymakam Ürkmezer, eğitimcilerden bilgiler aldı.
Devletin kontrolündeki kurslarda dini ve kültürel değerlerin en doğru şekilde öğretildiğini ifade eden Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer, “Müftülüğümüz bünyesindeki kurslarımız, dini eğitimin yanında sosyal anlamda da vatandaşlarımıza uygun ortamın sağlanmasında büyük destek sağlamaktadır” dedi.
Kur´an kurslarında görev yapan din görevlilerinin de önemli bir görev üstlendiğine vurgu yapan Ürkmezer,”Kurslarımızda, her yaştan vatandaşımıza dini eğitimin yanında milli ve manevi eğitim de veriliyor. Güçlü aile bağlarına sahip bireyler yetiştiren, tam ve doğru dini bilgilerle eğitim veren böyle ortamlar sayesinde, bireye ve topluma zarar veren her konuda ayrıca mücadele edilmektedir. Bizler de Müftülük  bünyesinde olsun Milli eğitimin bünyesinde olsun açtığımız kurslarımızla vatandaşlarımıza Devletimiz adına gerekli eğitim ortamını sağlayacağız. Ben buradan özveri ile eğitimlerine devam eden vatandaşlarımıza ve tüm eğiticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 
Ziyaret sonrası Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer eğitim alan kursiyerlere Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °