KBÜ 1. KİTAP GÜNLERİ VE BAHAR ETKİNLİKLERİ SONA ERDİ

Karabük Üniversitesi (KBÜ)´nde gerçekleşen “1. Kitap Günleri ve Bahar Etkinlikleri” sanatçı Ömer Karaoğlu´nun konseri, Karabük Şehitlerini Anma Gecesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı´nın sunduğu gösteri ile sona

GÜNCEL 2.05.2016 17:29:05 0
KBÜ 1. KİTAP GÜNLERİ VE BAHAR ETKİNLİKLERİ SONA ERDİ

 

Üniversitenin Sosyal Yaşam Merkezi´nde gerçekleşen Ömer Karaoğlu´nun konserine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Adalet Komisyonu Başkanı Timuçin Dedeoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeki Tekin, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yakup Koçyiğit, Safranbolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Rakıp Karaş ve öğrenciler katıldı.
Güçlü yorumu ve özgün besteleri ile tanınan Ömer Karaoğlu, en sevilen parçalarını seslendirdiği gecede Üniversitede ve Karabük´te bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek programın gerçekleşmesine vesilen olan herkese teşekkür etti.
Karabük Üniversitesi 1. Kitap Günleri ve Bahar Etkinlikleri, İlahiyat Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen Karabük Şehitlerini Anma Gecesi ile devam etti. Son gün gerçekleşen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı´nın sunduğu gösteri ile de etkinlikler tamamlandı.


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °