KBÜ ailesi birlikte iftar yaptı

Karabük Üniversitesi personeli ve aileleri geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

GÜNCEL 13.05.2019 12:15:17 0
KBÜ ailesi birlikte iftar yaptı

 

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Prof. Dr. İbrahim Kürtül, fakülte dekanları, birim yöneticileri, akademik-idari personel ile aileleri Sosyal Yaşam Merkezi´nde düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde buluştu.

Katılımın yoğun olduğu iftar yemeği Kur´an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Akşam Ezanı´nın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı, yemekler yendi ve dualar edildi.

İftar yemeğinde konuşan Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Ramazan Ayı´nın dayanışma, birlik ve yardımlaşma ayı olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Bu ayda herkes yardımlaşmayı, birbirine destek olmayı, Allah´a şükretmeyi daha iyi hissediyor. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi´ni de içinde bulunduran bu ay inşallah vatanımız, milletimiz ve Karabük Üniversitesi için hayırlı olur. İnşallah bundan sonra da daha nice Ramazan Ayları´nda Karabük Üniversitesi ailesi olarak bir arada olur, iftarlar yaparız. Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum.”


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °