KBÜ artık TOEIC´in güvenli test merkezi

ETSGLOBAL Türkiye Distribütörü Global Testing ile yenilenen protokol kapsamında Karabük Üniversitesi, halka açık yılda 24 adet sınavın yapılacağı “Güvenli Test Merkezi” olarak yetkilendirildi. Karabük Üniversitesi böylece, Türkiye?

GÜNCEL 11.02.2019 15:34:35 0
KBÜ artık TOEIC´in güvenli test merkezi

 

Saygın üniversitelerin İngilizce programlarına kabul edilmek isteyenler, mezuniyet sonrası global ölçekli kuruluşlarda iş imkanı bulmak isteyenler ve bu süreçlerde, öne çıkarak doğrulanabilir puanın gerekli olduğu üst düzey kurumlara kabul edilmek isteyenler için dünyada en çok kabul gören sınavlardan biri olan TOEIC LR (Dinleme + Okuma) İngilizce yeterlilik belgesini sağlamak artık Karabük´te mümkün.

Karabük Üniversitesi ile ETSGLOBAL Türkiye Distribütörü Global Testing arasında yenilenen protokol kapsamında halka açık yılda 24 adet sınavın yapılacağı “Güvenli Test Merkezi” olarak Karabük Üniversitesi yetkilendirildi. Karabük Üniversitesi Türkiye´de 3. TOEIC Güvenli Test Merkezi oldu.

Dünyada yaklaşık 160 ülkede, 14 bin kurum TOEIC sınavını tanımakta, ayrıca her yıl 7 milyon kişi bu sınava girmekte. TOEIC Sertifikaları, Karabük Üniversitesi de dahil ulusal ve uluslararası pek çok üniversite tarafından hazırlık atlama kriteri olarak kabul edilmekte.

‘KBUN´ kullanıcı koduyla kbu.globaltesting.com sınav kayıt ara yüzünden sınav kaydı gerçekleştiren Karabük Üniversitesi öğrencilerine ve personeline güncel test fiyatları üzerinden %10 indirim uygulanacak. Ayrıca başlatılan yeni bir kampanya ile Karabük Üniversitesi İngilizce Hazırlık ve 4. sınıf öğrencisi olduğunu belgeleyen ve kurum tarafından onaylanan adaylara TOEIC LR testleri yarı fiyattan ücretlendirilecek.


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °