KBÜ ile Malezya Perlis Üniversitesi ortak konferans düzenledi

Karabük Üniversitesi ile Malezya Perlis Üniversitesi ortaklığında “Uluslararası İşletme Yönetimi ve Muhasebe, Mühendislik ve Beşeri Bilimler Konferansı” (ICIBMAH2019) düzenlendi. Malezya Perlis Üniversitesinde gerçekleşen konferansa K

GÜNCEL 29.11.2019 14:57:09 0
KBÜ ile Malezya Perlis Üniversitesi ortak konferans düzenledi

 

Karabük Üniversitesinin uluslararası akademik iş birliklerinin bir sonucu olarak, Malezya Perlis Üniversitesinde, işletme yönetimi, girişimcilik, muhasebe, mühendislik ve beşeri bilimler alanında akademik, endüstriyel ve kamu sektörlerinden araştırmacıları ve profesyonelleri bir araya getirmeyi amaçlayan ICIBMAH2019 düzenlendi. Konferansta söz konusu disiplinler arası bilgi paylaşımında bulunuldu ve araştırma fikirleri paylaşıldı.

Konferansın öncesinde ise Malezya Perlis Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Emeritus Dr. Kamarudin Hussin ve Rektör Polat, akşam yemeğinde bir araya geldi. Akademik iş birliklerinin görüşüldüğü yemekte, bu ilişkilerin daha da ilerletilmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

Konferansın açılışında konuşan Rektör Polat, günümüzde mevcut olan fakat gelecekte yer almayacak mesleklere değinerek üniversitelerin müfredatlarını sürekli güncel tutmaları ve öğrencilerini geleceğe daha hazır şekilde eğitmeleri gerektiğini söyledi.

KBÜ ile Malezya Perlis Üniversitesi, Ekim 2017´de de “Uluslararası Endüstri 4.0 ve Uygulamaları Sempozyumu”nu ortaklaşa düzenlemişti.

Perlis Kralı, Rektör Polat´ı kabul etti

Ortak düzenlenen konferans sonrası Perlis Kralı Tuanku Syed Sirajuddin Ibni Al-Marhum Tuanku Syed ve eşi, Rektör Polat´ı yemeğe davet etti. Birlikte yenilen yemekte Kral Syed´e KBÜ hakkında bilgiler veren Rektör Polat, davetten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °