KBÜ, TÜSİAD Girişimcilik Bayrağı´nı kazandı

Karabük Üniversitesi, “TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!” yarışmasının “Girişimcilik Kampı”na en çok öğrenci gönderen üniversite olarak “TÜSİAD Girişimcilik Bayrağı”nı kazandı.

GÜNCEL 2.05.2019 16:39:21 0
KBÜ, TÜSİAD Girişimcilik Bayrağı´nı kazandı

 

Türk Sanayicileri ve İş adamları Derneği (TÜSİAD) tarafından 2011 yılından beri üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen ve her yıl rekor sayıda başvurunun yapıldığı “TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!” yarışmasının 2019 dönemi için ödül töreni düzenlendi.

Karabük Üniversitesi, 2019 döneminde bin 118 ekip içinden 33 ekibin katıldığı “Girişimcilik Kampı”na en fazla öğrenci gönderen üniversite olarak TÜSİAD Girişimcilik Bayrağı´nı kazandı.

İstanbul´da düzenlenen ödül törenine Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar ve öğrenciler katılarak, “Girişimcilik Bayrağı”nı devraldı.

Rektör Prof. Dr. Refik Polat öğrencileri makamında ağırladı

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, “Girişimcilik Bayrağı”nı Karabük Üniversitesine kazandıran öğrenciler ile yarışmaya Karabük Üniversitesinden en fazla proje gönderen bölüm olan Tıp Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tamila Anutgan´ı makamında kabul etti.

Kazanılan plaketi ve “Girişimcilik Bayrağı”nı, Karabük Üniversitesi adına aldıklarını ifade ederek Rektör Polat´a taktim eden öğrenciler, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Rektör Polat ise Prof. Anutgan´ı ve öğrencileri tebrik ederek, elde edilen başarıdan dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti.


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °