KBÜ KÜLTÜR VE EDEBİYAT KULÜBÜNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Karabük Üniversitesi Kültür Ve Edebiyat Kulübü Öğrencileri Tarafından Temin Edilen 300’e Yakın Kitap Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi’ne Hediye Edildi

GÜNCEL 4.06.2015 18:56:16 0
KBÜ KÜLTÜR VE EDEBİYAT KULÜBÜNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Hediye kitapları teslim etmeye, Karabük Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Özcan Büyükgenç, Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Türkan Gözütok, Kültür ve Edebiyat Kulübü öğrencileri katıldı.

Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Türkan Gözütok: “Lise düzeyinde öğrencilere okuma alışkanlığı ve kitap sevgisini kazandırmak için kitap toplama kampanyası başlattık. Üniversitemiz adına da Fevzi çakmak Anadolu Lisesi’ni tercih ettik. Sağlık Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde Kulübümüzün 15 gün boyunca toplamış olduğu 300 civarındaki kitabı lise öğrencilerimize teslim ediyoruz.” dedi.

Karabük Üniversitesi Kültür ve Edebiyat Kulübü’nün örnek davranışından dolayı memnuniyetini dile getiren Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Müdürü Tuncay Yıldız; “Üniversitemizin bize her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerde desteğini gördük. Bizi hiç kırmadılar ve hiç geri dönmedik. Böyle bir organizasyonda öğrencilerinizle beraber öğrencilerimizin okuyacağı kitapları getirdiniz. Bizi seçtiğiniz için ayrıca teşekkür ediyoruz. Başta Rektörümüz Prof. Dr. Refik Polat olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.”dedi.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °