KGC´den Köse´ye hayırlı olsun ziyareti

Karabük Gazeteciler Cemiyeti Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse´ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

GÜNCEL 15.04.2019 16:09:22 0
KGC´den Köse´ye hayırlı olsun ziyareti


Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya ,Başkan Yardımcısı Nuray Alpboğa, Genel Sekreter Mustafa Özyurt, Mali Sekreter Nurettin Acar, KGC Denetim Kurulu Üyesi ve gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Dursun Doğan, İHA Bölge Müdürü Yasin Erdem,KGC Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Tuçer, Sadık Arslan, yenikarabükhaber İnternet Sitesi Sahibi İsmail Özcan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse´ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan KGC Başkanı Kaya, “ Bizler yerel gazeteciler olarak kurumlarla bir nevi ortak çalışıyoruz. Bölgemizde bir eksiklik ya da güzel bir çalışma var ise onları ortaya koyuyoruz. Yani rehber oluyoruz diyebiliriz” dedi.
Cemiyet çalışmaları ve yönetim kurulu hakkında bilgi veren Metin Kaya, Başkan Köse´ye başarı dileklerinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ise, “Safranbolu´muz bir dünya kenti. Bu güzel kentte gerçekleştirilen hizmetlerin halkımıza yansıtılmasında, tanıtımında tabii ki basınımıza ihtiyacımız var. Bizler Karabük ve Safranbolu´da hizmet veren tüm medya kuruluşlarımız ile birlikte Safranbolu´muzu tanıtmaya, belediyemizin çalışmalarını anlatmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

/resimler/2019-4/15/1610594346341.jpg


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °