KGC´den Ürkmezer´e Ziyaret

Karabük Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi Safranbolu Kaymakamlığı görevinin yanı sıra Safranbolu Belediye Başkanlığına da Kayyum olarak atanan Fatih Ürkmezer´i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

GÜNCEL 19.07.2017 22:39:45 0
KGC´den Ürkmezer´e Ziyaret

 

Ziyarette konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin  Kaya, Safranbolu´nun Karabük, dolayısı ile ülkemiz açısından çok önemli bir ilçe olduğunu, kendilerinin de gerek tanıtım gerekse hizmetlerin aktarımı noktasında ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Kaymakam/ Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Devletin bana tevdi ettiği her iki görevi de en iyi şekilde yapmak için mesai mefrumu gözetmeksizin çalışmalarımı sürdürüyorum Safranbolu halkı son derece mütevazi ve her şeyin en iyisine layık Belediye Başkanlığı görevimin yanı sıra Asli olan Kaymakamlık görevim nedeniyle Köy Ziyaretlerimi de yapıyorum oralarında sorunlarını yerinde inceliyorum. Vatandaşlarımızla sohbet ediyorum, yine nezaket ziyaretinde bulunan vatandaşlarımı ziyaretlerini kabul ediyorum yaptığım çalışmalarım sırasında bizlere yardımcı olan herkese sizlerin şahsında tüm Safranbolu Halkına teşekkür ederim” dedi

Basının gerek ülke, gerek il ve ilçelerin tanıtımında, gerçekleşen hizmetlerin vatandaşa aktarılması keza vatandaşın dertlerinin idarecilere bildirilmesinde çok büyük rol oynadığını ifade eden Ürkmezer;  “ Amacımız bulunduğumuz yöreye en iyi en güzel hizmeti verebilmek. Bunun için çaba sarf ediyoruz. Sizlerinde destekleri ile bunu başaracak ve hizmet bayrağını her daim en yukarılarda tutacağız. Ben bir kez daha nazik ziyaretlerinden dolayı Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Görüşme sohbet havasında devam etti.


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °