‘Kızılelma Neresidir?’ konferansı gerçekleştirildi

Her dönem bir dizi konferans ve ocak sohbetleri düzenleyen Türk Ocakları Karabük Şubesi bu sezonun ilk konferansında ‘Kızılema Neresidir?’ konusunu işledi.

GÜNCEL 18.11.2022 13:41:00 0
‘Kızılelma Neresidir?’ konferansı gerçekleştirildi

 

Karabük Üniversitesi 15 Temmuz Konferans salonunda gerçekleştirilen 'Kızılema Neresidir?’ konferansına KBÜ Rektör Yardımcısı Mustafa Yaşar, Karabük İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Karabük İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Garip Gümüş, Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Karabük Baro Başkanı Av. Emrah Köklü, Türk Ocakları Karabük Şubesi Başkanı Prof. Dr. Taşkın Deniz, KBÜ Öğretim Üyeleri,  öğrenciler ve davetliler katıldı.

Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tufan Gündüz, 'Kızılelma Neresidir?' isimli konferansa konuşmacı olarak katılırken geçmiş dönemlerde Kızılelma ülküsünün hangi şehir ve kalede olduğuyla ilgili bilgiler vererek bir dizi konuya değindi.

Program soru cevap şeklinde devam ederken Türk Ocakları Karabük Şubesi Başkanı Prof. Dr. Taşkın Deniz, Prof. Dr. Tufan Gündüz'e günün anısına bozkurt resmi hediye etti.

'Kızılelma Neresidir?' isimli konferans fotoğraf çekimiyle sona erdi. (SOD)


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °