KOCAELİ VM MEDİCAL PARK SAFRANBOLU´YA HİZMETE AÇIK

Kocaeli VM Medical Park Hastanesi ile Safranbolu Emekliler Derneği sağlık sektöründe protokol imzalarken Kocaeli VM Medical Park Hastanesi Safranbolu´ya hizmete açık olduklarını gösterdi.

GÜNCEL 4.02.2019 12:29:51 0
KOCAELİ VM MEDİCAL PARK SAFRANBOLU´YA HİZMETE AÇIK

 

Kocaeli VM Medical Park Hastanesi Başhekimi Özcan Avcı ve İnsan Kaynakları Müdürü Yiğit Özkök Safranbolu Emekliler Derneği´ni ziyaret ederek protokol imzaladı.

 Safranbolu Emekliler Derneği Şube Başkanı Saim Tiryaki ve Kocaeli VM Medical Park Hastanesi Başhekimi Özcan Avcı tarafından imzalanan protokol neticesinde Kocaeli VM Medical Park Hastanesi Safranbolu´ya hizmet verecek.

“Olmayan polikliniğimiz bulunmamaktadır.”

Kocaeli VM Medicalpark Hastanesi ile ilgili kısa bir bilgi veren Hastane Başhekimi Özcan Avcı, “Hastanemiz Kocaeli bölgesinde özel sektörde hizmet veren en büyük hastanedir. Halkın birçok ihtiyacına cevap veren bir hastane olup 145 yatağıyla olmayan polikliniğimiz bulunmamaktadır.  Hastanemiz Medikal Onkoloji´de en büyük hizmet veren hastanedir. Radyasyon Onkolojisi ve Nükleer Tıp Birimi hizmete girmiştir. 2019´da ilkbahar aylarında tüp bebekte hizmete başlayacaktır.” dedi.

“Safranbolu´ya hizmete açığız.”

Kocaeli VM Medicalpark Hastanesi Başhekimi Özcan Avcı, sağlık sektöründe kendilerine bir talepte bulunulduğunu belirterek, “Genel Müdürümüz Sayın Nazlihan Alkan Hanım´ın da değerlendirme ve talimatıyla emeklilerimize ve birinci derece yakınlarına yardımcı olacak pozisyonda bir prokotol hazırladık. İnşallah bu iş birliğiyle Safranbolu´ya güzel hizmetlerde bulunacağız.  Tıp hizmeti açısından eksiğimiz bulunmamaktadır.  Biz Safranbolu´ya hizmete açığız. İnşallah hayırlı olacaktır.” dedi.

“İnşallah hayırlı olacaktır.”

Safranbolu Emekliler Derneği Şube Başkanı Saim Tiryaki ise, “Bugün Kocaeli VM Medikal Park Hastanesi ile protokol imzaladık. Kocaeli VM Medikal Park Hastanesi´nde 110 doktorumuz var.  Şahsım olarak eşimi Kocaeli VM Medikal Park Hastanesi´nde ameliyat yaptırdım. Ameliyatı çok güzel geçti ve Kocaeli VM Medikal Park Hastanesi´nde muayene olanların duyduğu memnuniyetten dolayı tercih ettik. İnşallah hayırlı olacaktır.” dedi.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °