Koçaş´tan gazetemize ziyaret

Karabük Defterdarı Osman Kocaş, Defterdarlık Personel Müdürü Aykut Zeytun ve Safranbolu Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı İlkay Karakaya Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Dursun Doğan´ı ziyaret etti.

GÜNCEL 23.01.2019 17:09:41 0
Koçaş´tan gazetemize ziyaret

                               

  

 Genel Yayın Yönetmenimiz Dursun Doğan, Karabük Defterdarı Osman Koçaş´a ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Karabük Defterdarı Osman Koçaş ise mükelleflerin 7143 sayılı yapılandırma kanunu kapsamındaki borçlarını yatırmalarının menfaatleri doğrultusunda olacağını vurguladı.

Koçaş, tüm araç sahiplerinin ödemekle yükümlü olduğu motorlu taşıtlar vergisinin son tarihini hatırlatarak, “Bilindiği üzere Motorlu Taşıtlar Vergisi her yıl 1 Ocak – 31 Ocak ve 1 Temmuz - 31 Temmuz aylarında iki eşit taksit halinde ödeniyor. İlk taksitin 31 Ocak tarihine kadar ödenmesi gerekiyor. MTV ödemesi için bir çok farklı yol mevcuttur. MTV yönünden mükellefiyet kaydının bulunduğu veya MTV´yi tahsile yetkili diğer Vergi Dairesi müdürlüklerine başvurarak vergi ödenebilir. Anlaşmalı bankaların internet bankacılığını kullanarak veya banka şubelerine başvurarak ödeme yapılabilir. gib.gov.tr´de yer alan ‘Borç Sorgulama ve Ödeme´ bölümüne 02:00 - 22:00 saatleri arasında giriş yaparak kredi kartı ve banka kartı ile ödeme yapılabiliyor. GİB Mobil uygulamasını (IOS ve Android) kullanarak da ödemek mümkündür.” dedi.

 



Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °
Perşembe 13.9 ° / 3.5 °