“KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Edirne´de yaptığı konuşmada korkunun ecele faydası olmadığını belirterek, “Onlar korkacak, biz çalışacağız.” dedi.

GÜNCEL 19.11.2017 20:58:01 0
“KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR.”

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve beraberindeki heyet Edirne´ye çıkarma yaparak Edirnelerle buluştu. Havsa´da karşılanan Akşener, burada hayvan pazarını gezerek tacizlerle sohbet etti. Buradan Edirneli kadınlarla buluşmak üzere Lalezar´a giden Akşener Edirne turunu ilk üye kaydı programıyla sonlandırdı.

Yoğun katılımın olduğu ilk üye kaydı programında kısa bir teşekkür konuşması yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Allah her birinizden razı olsun. Bir İYİ kelimesi bulduk. İYİ Parti dedik, valla Türkiye dedikodudan ölüyor şuanda. Bizim siyasetçiler proje üretmeyi bırakmış, dedikodu yapıyorlar. İYİ Parti öyle, İYİ Parti şöyle. Kardeşim İYİ Parti´nin adını gençler buldu. Partiyi milletimiz kurdu. Hadi yeniden başarın da biz de görelim. Milletin partisi İYİ Parti, gençlerin partisi İYİ Parti ama kadın genel başkanı var bir kadın hareketidir İYİ Parti. El koydum kadınlara. Hepsi benimle çalışacak beraber çalışacağız. Atatürk´e sövenlerin, özellikle Yetim Mustafa´nın anasına sövenlerin o dillerinin lal olması için kadınların öne düşmesine ihtiyacım var. Kadınların elimden tutmasına ihtiyacım var. Kadınların elimden tutup benimle beraber koşmasına ihtiyacım var. Onun içinde beraber İnşallah Türkiye´yi İYİ günlere, İYİ şeylere, İYİ sözlere, İYİ dostluklara, İYİ dış politikaya, İYİ bir ekonomiye götürmeye ihtiyacımız var. İYİ Parti henüz 3 haftalık bir parti. Kardeşim madem bu kadar önemsiz dilleriniz şişti İYİ Partiyi konuşmaktan. Ha bire İYİ Parti. Korkuyorlar, korkuyorlar keşke kıskansalar. Ama korkunun ecele faydası yoktur. Onlar korkacak biz çalışacağız. Onlar korkacak biz çalışacağız. Onlar çemkirecek biz çalışacağız. Göreceksiniz Edirne de bu topluluğu toplayabilmek için hepsi size gelecek. Cici yapacak. Partiyi siz kurdunuz bağışlarınızla ayakta duruyoruz. Ama önemli bir şey yaptınız İYİ Parti´yi kurdunuz. Adamlar turp oldu turp. Bir de gittiler. Atatürk´ün karşısında sap gibi durulmuyor diyorlardı. Allah´ın sopası yok ama milletin sopası var. En önemli şey milletin iradesidir. İyi ki varsınız. Şu görüntünüz, şu birliğimiz, şu beraberliğimiz gerçekten Türkiye´ye İYİ gelecek, göreceksiniz Edirne´ye İYİ gelecek, gençlere İYİ gelecek, kadınlara İYİ gelecek, esnafa İYİ gelecek, hepimize İYİ gelecek. İyi ki varsınız. Hepinizi Cenab-ı Hakk´a emanet ediyor saygılarımı sunuyorum.” dedi.

(SOD)

/resimler/2017-11/19/2100306227050.jpg

 


Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °