Köse, Derman Ekibiyle ev ziyaretleri gerçekleştirdi

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Derman Ekibiyle beraber ev ziyaretleri gerçekleştirerek, vatandaşlara talep ve şikayetlerini sordu.

GÜNCEL 31.08.2022 16:03:00 0
Köse, Derman Ekibiyle ev ziyaretleri gerçekleştirdi

Emek Mahallesi'nde Derman Ekibi ile birlikte ev ziyaretleri gerçekleştiren Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, ziyaretlerinde vatandaşların talep ve şikayetlerini dinlerken Türk Bayrağı ve belediyenin kendi üretimi olan kurabiyelerden hediye etti.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Derman Ekibinin 2021 senesinin Mart ayından bu yana; Kirkille, Yazıköy TOKİ, Musalla, Akçasu, Bağlarbaşı ve Cemal Caymaz bölgelerinde kapı kapı gezdiğini ve not alınan istekleri ilgili birimlere ilettiğini söyledi.

Talepleri imkânları çerçevesinde yerine getirdiklerini belirten Köse, Derman Ekibinin ziyaretlere Emek, Barış ve Aşağı Tokatlı Bağları Mahallelerinde devam edeceğini ifade etti.

Derman Ekibi'ne eşlik eden Safranbolu Belediye Başkanı Köse, "Derman Belediyeciliği sloganıyla çıktığımız hizmet yolunda, halkımızla bağımızı hiç koparmadık. Ben iş yoğunluğu nedeniyle çoğu zaman onları ziyaret edemesem de ekibimiz kapılarını hep çaldı." dedi.


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °