KOSGEB BAŞKANI BİÇER´DEN, VALİ ALİMOĞLU´NA NEZAKET ZİYARETİ

Vali Orhan Alimoğlu, ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Karabük´e gelen Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Recep Biçer ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti

GÜNCEL 23.05.2016 18:19:28 0
KOSGEB BAŞKANI BİÇER´DEN, VALİ ALİMOĞLU´NA NEZAKET ZİYARETİ

 

KOSGEB Başkanı Recep Biçer, KOSGEB olarak öncelikle küçük ve orta ölçekli işletmeleri geliştirmeye yönelik gayretlerini sürdürdüklerini ifade ederek, KOSGEB´in toplumun birçok kesimine hitap eden fakat reklamı az yapılmış bir kurum olduğunu belirtti. Vilayetin en başındaki amir olarak şimdiye kadar ki desteklerin bundan sonra da artarak devam etmesinin ülke ekonomisine katı sağlayacağını vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Alimoğlu “KOSGEB adı üstünde olduğu gibi Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme gayesiyle kurulmuş bir teşkilatımız ilimizde de şubesi var. Karabük ilimiz sanayi ağırlıklı, sanayi öncelikli bir il. O münasebetle de KOSGEB´in destekleri ilimiz için de önem taşır. Ama sanayi dediğimiz zaman zaten sanayinin temelinde diğer sektörler vardır. Tarım olmazsa da sanayi olmaz, diğer bir kısım faaliyetler olmaz. Yapılması gerekenleri, bize düşenleri işbirliği ve güç birliği yaparız. İnşallah ilimizde iyi işlerin yapılmasını hızlandırırız, çoğaltırız diye ümit ediyorum. Başkanımıza hoş geldiniz diyorum, kendisi ile görüş alışverişi yapacağız, gereken konuları ilgili vatandaşımıza, esnafımıza, sanayicimize duyuracağız” dedi.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °