Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Toplantısı Yapıldı

Safranbolu Kaymakamlığı Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı - Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, İl Genel Meclis Üyesi Ah

GÜNCEL 8.10.2018 16:10:23 0
Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Toplantısı Yapıldı

 

Toplantıda konuşan Birlik Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “2018 Yılı KÖYDES programlarımızda yer alan ilçemiz Ovaköseler Köyü Siyamoğlu mahallesi içme suyu deposu yapım işinin ihalesini bugün yaptık ve 2018 yılı KÖYDES çalışmalarımız sona yaklaştı. İlçemize tahsis edilen ve YPK kararları gereği kullandığımız ödenek ile köylerimize 16.5km BSK (Sıcak Asfalt) yapımı tamamlandı. Çerçen ve Hacılarobası köylerimizin içme suyu depoları, Aşağı dana ve Yukarı Dana Merkez Mahalleri içme suyu tesis geliştirme projemiz ve Pelitören Köyü güneş enerji sistemi yapımı işlerimizi bitirerek vatandaşlarımız hizmetine sunduk. Atık Su projemiz olan Yukarı Çiftlik Köyü Fosseptik yapımı tamamlandı ve hizmete girdi. Bugün yaptığımız ihale ile 2018 yılı KÖYDES programlarını en kısa sürede tamamlayacağız” dedi.

Ürkmezer son olarak; “Birliğimiz ilçemize bağlı 60 köy muhtarlığının taleplerini alarak yaptığımız Encümen Toplantıları ile değerlendirmekte ve vatandaşlarımız için en güzel hizmeti, en kısa zamanda yerine getirmek için çalışmaktadır. Encümen üyelerimize, kontrolörlerimize, birlik personelimize ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 


Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °