Küçük Görevini İpek Poyrazoğlu'na Devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile TED Karabük Koleji İlköğretim Okulu öğrencileri İpek Poyrazoğlu, Sude Tunç ve Berke Apaydınlı, Vali İzzettin Küçükü ziyaret ettiler.

GÜNCEL 20.04.2012 18:39:33 0
Küçük Görevini İpek Poyrazoğlu'na Devretti

Ziyaret dolayısıyla bir açıklama yapan Vali Küçük “Ben öncelikle öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyorum. Nice yıllar bu bayramı sağlıcakla kutlayalım. Türk Milleti ve Devletimiz için en önemli bayramlardan bir tanesi. 23 Nisan, Ulusal egemenliğin tescil edildiği, hakimiyetin kayıtsız şartsız millete verildiği gündür.” dedi.
Vali İzzettin Küçük konuşmasının ardından makamını TED Karabük Koleji İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi İpek Poyrazoğlu’na devretti.Kısa süreli de olsa Valilik makamına oturan İpek Poyrazoğlu yaptığı konuşmada Atatürk’ün bugünü tüm dünya çocuklarına armağan ettiğini ifade ederek, Karabük’ün sorunları hakkında bilgiler verdi.Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali İzzettin Küçük, ziyaretin sonunda kendisini ziyarete gelen çocuklara birer hediye vererek bayramlarını kutladı.

 


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °