Liselilerin Yeni Gözdesi KBÜ

Kurulduğu günden itibaren birçok ilk imza atan Karabük Üniversitesi (KBÜ) herkesin ilgisini çekmeye devam ederken, üniversite tercihi yapacak lise öğrencilerinin de gözdesi oldu.

EĞİTİM 27.11.2013 14:22:40 0
Liselilerin Yeni Gözdesi KBÜ

Karabük Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde öğrenim gören öğrenciler, Baş Müdür Yardımcısı Gülser Sağlam, müdür yardımcıları ve öğretmenleri nezaretinde Karabük Üniversitesi’ni ziyaret ettiler. Üniversiteye hazırlık aşamasındaki öğrencilere tercihlerinde yardımcı olarak üniversite tanıtım gezilerinin motivasyonu arttırmada önemli bir rolü olduğu düşüncesiyle gerçekleştirilen gezi programında, öğrencilere ilk olarak Fen Fakültesi Konferans Salonu’nda üniversite tanıtım videosu izletilerek bölümler hakkında bilgiler verildi. Öğrencileri ağırlamaktan mutlu olduklarını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Fedayi Kesin, kısa bir konuşma gerçekleştirerek, “Sizler Karabük’te yaşadığınız için eminim ki üniversitemizi yakından takip ediyorsunuzdur. Karabük Üniversitesi gün geçtikçe gelişen bir üniversite olmanın yanı sıra kısa bir zamanda Türkiye’nin parlayan yıldızı haline gelmiştir. Üniversitemizde teknolojiden spora, spordan sanata birçok alanda eğitim verilmektedir. Ben katılımlarınız için çok teşekkür ederek saygılarımı sunarım” dedi.

  Çağımızın gerektirdiği modern olanaklar ve kaliteli öğretim kadrosu ile geleceğe güvenle bakan bireyler geliştirmenin en büyük hedefleri olduğunu belirten Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özlem Gözün Kahraman, Çocuk Gelişimi Bölümü hakkında katılımcıları bilgilendirerek, öğrencilerimizin bölümlerinden mezun olduktan sonra hangi alanlarda çalışabileceklerinden bahsetti.

  Safranbolu Meslek Yüksekokulu Yiyecek İçecek Bilimi (Gastronomi) Öğr. Gör. Oğuz Diker ise, Gastronomi bölümü hakkında bilgi vererek öğrencilerin sorularını yanıtladı. Sunumlardan sonra düzenlenen kampüs turunda, öğrenciler üniversitenin çeşitli birimlerini ziyaret ederek, Teknoloji Fakültesi önünde çekilen toplu fotoğrafın ardından üniversiteden ayrıldılar.


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °