Lojistik Köyün Temeli Seneye Atılacak

Karabük Valisi İzzettin Küçük, Lojistik Köyün proje çalışmalarının devam ettiğini belirterek, seneye temel atma aşamasına geleceğini söyledi.

EKONOMİ 3.09.2013 12:16:46 0
Lojistik Köyün Temeli Seneye Atılacak

Karabük Valisi İzzettin Küçük, Haziran ayında yapılan seçimler sonrası Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına getirilen Sedat Namal ve Yönetim Kurulu üyelerine iadeyi ziyarette bulundu. Ziyaret dolayısıyla bir açıklama yapan TSO Başkanı Sedat Namal, ziyaret dolayısıyla Vali Küçük’e teşekkür ederek, “Biliyorsunuz 1 Haziran tarihi itibariyle meslek komiteleri, 8 Haziran itibariyle de seçimlerimizi yaptık. 23 Meclis Üyemiz, 7 Yönetim Kurulu Üyemiz var. Karabük halkına, sanayicilerimize, esnafımıza ekonomik anlamda kalkınmada destek olmak amacıyla yola çıktık. İnşallah bu yolda Allah bizleri utandırmaz. Karabük Ticaret ve Sanayi Odası olarak yarım kalan projeleri tamamlamak, bölgemiz için büyük önem arz eden Filyos Liman Projesini takip etmek, Lojistik Köy projesini takip etmek bizlerin öncelikli görevleri arasındadır. Yine bildiğiniz gibi geçtiğimiz ay imzalanan protokolle yapacağımız Meslek Kolejini, Eylül – Ekim ayları içinde projelendirmek ve temel atma aşamasına getirmek. Bunun yanında Ticaret ve Sanayi Odamız için yapmayı planladığımız bina için gerekli girişimlerimiz sizlerin de katkı ve destekleriyle devam ediyor. Yapacağımız binada ayrıca Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Esnaf Odaları Birliğini de yer almasının uygun olacağını düşünerek bu konuda oda başkanlarımızla temasa geçtik. İnşallah Karabük adına bu güzel bir proje olur” dedi. Yeni Yönetim Kuruluna hayırlı olsun dileklerini ifade eden Vali İzzettin Küçük ise, şunları söyledi:

  “Bu iadeyi ziyaretimiz vesilesi ile ilk olarak geçmiş dönemde görev yapan başkan ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onlarda bu il için güzel hizmetlerde bulundular. Bu bir bayrak yarışı, şimdi bu bayrağı sizler teslim aldınız. Sizlere bu anlamda başarılar diliyorum. Önümüzde yapacak çok işler var. Az önce başkanımızda ifade etti Filyos Liman Projesi bu il ve çevre iller için çok önemli bir proje. Bunun yanında il ölçeğinde takip ettiğimiz işler vardır. Bunlardan bir tanesi lojistik köy projesidir. Proje çalışmaları hızla devam ediyor. İnşallah gelecek sene itibariyle temel atma aşamasına gelinecek. Bu proje tamamlandığında ilimiz bek çok ilin ortak dağıtım üssü olacaktır. Ekonomik anlamda büyük katkılar sağlayacaktır. Organize Sanayi Bölgesinin genişletme çalışmalarında büyük yol aldık ve bu yöndeki çalışmalarımız hızla devam ediyor. Ticaret ve Sanayi Odamızın şu anki DSİ’nin bulunduğu alana yapacağı bina için gerekli girişimlerimiz devam ediyor. Orada diğer odalarla bir arada yer almanız yapacağınız hizmetlere daha da sinerji katacaktır. Bu saydığımız projeler Karabük’ün gerçekten katma değerini artıracaktır. Sizlere görevinizde başarılar diliyorum.”


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °