Lomana LuaLua, Karabük 1937 Spor Kulübü´nde

Eski Ruh Yeni Heyecan sloganıyla yola çıkan Karabük 1937 Spor Kulübü Başkanı Mehmet Aytekin, kentte sönmek üzere olan futbol ateşini yeniden yakarak Süper Lig takımlarının korkulu rüyası Lomana Lua Lua´yı bugün Karabük´e getirdiğini

SPOR 2.10.2019 15:17:17 0
Lomana LuaLua, Karabük 1937 Spor Kulübü´nde

 

Son iki sezonu Kıbrıs´ta geçiren Kongolu futbolcuyla anlaşma sağlayan Karabük 1937 Spor Kulübü açılış transferini Karabük taraftarının çok sevdiği Lua Lua ile yaptı.

Lomana Lua Lua Karabük´e geldiği için çok mutlu olduğunu dile getirirken; “ Takımı üst sıralara taşıyarak taraftarın özlem duyduğu başarılara yeniden ulaşmasına katkı sağlamak için buradayım dedi.

Amaçlarının hiç bir zaman reklam ya da isim yapmak olmadığını ifade eden Başkan Aytekin ise; “Eski Ruh Yeni Heyecan sloganıyla biz bir yola çıktık. Bu yolda tabii ki bazı fedakârlıklar yapmamız gerekecek. Ancak bu yolda destek te gerekecek. Bu neden ben tüm hemşerilerimi takıma destek olmaya çağırıyorum. Bununla birlikte LuaLua Karabük´ün sevdiği bir futbolcu. Transferlerimiz devam edecek. İnşallah çok önemli başarılara bhep birlikte imza atacağız. Hayırlı olsun” dedi. 


Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °