M. ERDOĞAN CAYMAZ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU

Safranbolu Belediye Eski Başkanlarından (1984 – 1989) M. Erdoğan Caymaz Kaldırıldığı Safranbolu Devlet Hastanesinde Hayatını Kaybetti

GÜNCEL 22.08.2016 19:35:01 0
M. ERDOĞAN CAYMAZ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU

 

Bu sabah erken saatlerde getirildiği Safranbolu Devlet hastanesine yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Caymaz´ın yaklaşık iki aydır kalp yetmezliği rahatsızlığı olduğunu söyleyen Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Selim Şahin; “ Bu gün acile getirtildiğinde ares halinde idi. Arkadaşlarımızın tüm müdahalelerine rağmen maalesef cevap vermedi. Ne yazık ki kaybettik. Başımız sağ olsun” dedi.
Caymaz´ın hastaneye getirildiğini duyar duymaz Safranbolu Devlet hastanesine giden Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ise; “ Öncelikle şokta olduğumu belirtmek isterim. Kendisi ile geçtiğimiz hafta görüştüm. Yine ramazan ayı öncesi evinde de ziyaret etmiştim. Her daim fikirlerine, görüşlerine önem verdiğim, birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğum Safranbolu´muza hizmet etmiş değerli bir büyüğümüz idi. Cenabı Hak Mekânını Cennet Eylesin. Evlatlarına, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar versin” dedi.
Aksoy ve beraberindekiler buradan Caymaz´ın evine geçtiler.
Aksoy ayrıca, “Bizlerde Safranbolu Belediyesi Ailesi olarak Safranbolu´muza hizmet vermiş M. Erdoğan Caymaz´a Allah´tan Rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Safranbolu´da Sonsöz Gazetesi olarak M. Erdoğan Caymaz´a Allah´tan Rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.


Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °