Maç Tarihlerinin Değişmesinden Dertli

Karabükspor maç tarihlerinin değişmesinden dertli Kardemir D.Ç. Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz: '6 günde 3 maç yapacağız kimin zararına ve kimin yararına oldu. Federasyon bunu göz önüne almalı ama göz önüne aldığı d

GÜNCEL 3.02.2012 19:02:16 0
Maç Tarihlerinin Değişmesinden Dertli

Kardemir D.Ç Karabükspor'da Pazar günü oynanacak Samsun maçının Pazartesiye alınmasına, Perşembe günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı ve ardından Pazar günü Fenerbahçe maçının oynanacak olmasına tepki gösterdi.
Kardemir D.Ç Karabükspor teknik direktörü Bülent Korkmaz, 6 günde 3 maç yapacaklarını belirterek, 'Kimin zararına ve kimin yararına oldu. Federasyon bunu göz önüne almalı ama göz önüne aldığı da gözükmüyor' dedi.
Pazartesi günü sahasında Samsunspor'u konul edecek olan Karabükspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Anıl, Erkan ve Deumi'nin sakatlığından dolayı yer almadığı idmanda futbolcular taktik ve teknik çalışma yaptı.
Hasan Doğan Tesisleri'nde yapılan idmanda gazetecilerin sorularını cevaplandıran Bülent Korkmaz, önceliklerinin Samsunspor maçı olduğunu ve bu maça adapte olduklarını söyleyerek, 'Üstümüzdeki takımların puan kaybetmesi bizim için sevindirici ama puan kazanamadıktan sonra bunun anlamı da yok. Kendi taraftarımız ve seyircimiz önünde oynayacağız. Kazanmamız gereken bir maç ve kazanmak için her türlü mücadeleyi yapacağız' dedi.
Bu hafta 6 günde 3 maç yapacaklarını da belirten Korkmaz, 'Bu konu ile ilgili bir yorum yapamıyorum sonuçta alınan bir karar. Doğru yanlış bir şey diyemiyoruz. Biz ertelenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını daha ileriki haftalarda bekliyorduk. Niye böyle oldu anlamışta değilim. Ben anlam vermedim açıkçası niye böyle yaptılar. En azından bir gün daha ara verilirdi, onu da koymadılar. Kimin zararına ve kimin yararına oldu ve kimin zararına oldu. Federasyonu bunu göz önüne almalı. Göz önüne aldığı da
gözükmüyor' açıklamasında bulundu.
Korkmaz, takım hücumunu ve defansını iyi yapabilen bir takım olmak zorunda olduklarını da anlatarak, 'Bunu zaman zaman yapıyoruz. Yapmadığımız zamanda sonuçları belli oluyor. Elimizden geldiği kadarda uymaya çalışıyoruz' diye konuştu.
Transferin son gününde takımdan ayrılan Kaleci Orkun'un neden ayrıldığı yönündeki bir soruya ise Bülent Korkmaz, 'Karabük takımını istemeyen oyuncuyu ben hiç istemem. Karabük'te oynamak isteyen her oyuncuya kapımız açık. Gitmek isteyeni kapıdan uğurlarız. Gitmek isteyen oyuncuyu da tutmayız. Yönetimde tutmaz zaten' cevabını verdi.


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °