Maçın Ardından

Kardemir D.Ç. Karabükspor - Manisaspor maçının ardından Kardemir D.Ç. Karabükspor teknik direktörü Bülent Korkmaz: “sahamızda kazanıyoruz ama bunu deplasmanda taşımamız lazım' Manisaspor teknik direktörü Ümit Özat: po

GÜNCEL 29.01.2012 23:23:44 0
Maçın Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Manisaspor'u 2-1
mağlup eden Kardemir D.Ç Karabükspor puanını 21'e yükselterek ligde kalma umudunu sürdürüyor.
Maç sonrası Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, maçın sonuna kadar oyuncularının müthiş bir mücadele gösterdiğini söyleyerek, 'Oyunun geneli bizim hakimiyetimizdeydi ama sonuca gidemedik. Kırılma anları bizim lehimize oldu ve buna şansta katılınca goller bulduk. Kendi sahamızda kazanabiliyoruz ve bu seriyi devam ettiriyoruz. Ama deplasmanda da kazanmamız lazım. Deplasmandan alacağımız beraberlik veya galibiyet çok daha farklı olacak' dedi.
Maç hakkındaki görüşlerini ifade eden Karabükspor'un yeni transferlerinden Uğur Uçar, iç sahada iyi maç oynadıklarını ancak bunu deplasmanda yaparak puan kazanmak zorunda olduklarını söyledi.
Bir diğer Karabüksporlu oyuncu Shelton ise, 3 puan aldıkları için mutlu olduğu belirterek, 'Maçı daha öncede kurtarabilirdik ama son dakikada attığım depar ile penaltı kazanarak galip geldik' açıklamasında bulundu.

MANİSASPOR CEPHESİ
Manisaspor'un yeni Teknik Direktörü Ümit Özat, maçın ilk 15 dakikasında iyi oynadıklarını daha sonra rakiplerinin dengeyi sağladığını dile getirdi. Özat, ikinci yarıya golle başladıklarını ifade ederek, 'İkinci yarı iki net pozisyonumuz vardı. Deplasmanda bu pozisyonları değerlendiremezseniz bu şekilde cezanızı keserler. Galip gelmek işten bile değildi, bunu umuyorduk ama puan alamadan evimize dönüyoruz. Şimdi önümüzde Eskişehirspor maçı var. Onlar da zor durumdalar. Bu maça odaklanıp çalışmalarımıza
başlayacağız. Bütçemize göre bir oyuncu transfer edebiliriz. Ofansif bir oyuncu almayı hedefliyoruz. Bu konuda araştırmalarımız var' diye konuştu.
Manisasporlu futbolcu Harbuzi, maçta beraberlik sonrası geriye kapandıklarını ve bir hatadan dolayı ikinci golü yedikleri için üzgün olduklarını söyledi.
Manisasporlu bir diğer oyuncu Kahe ise, kendileri için 6 puanlık bir maç olduğunu fakat eli boş döndüklerini dile getirdi.


Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °
Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °