Mahalle İftarları Musalla İle Devam Etti

Safranbolu Belediyesi Geleneksel Mahalle İftarları Musalla Mahallesi ile devam etti.

GÜNCEL 30.05.2019 13:16:26 0
Mahalle İftarları Musalla İle Devam Etti

 

Musalla Mahallesi Sosyal Tesislerinde verilen iftar yemeğine Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve Belediye Meclis Üyesi Erol Altuntepe´nin yanı sıra çok sayıda mahalle sakini katıldı.

İftar öncesi her zaman olduğu gibi vatandaşlarla teker teker sohbet eden ve çocuklarla özel olarak ilgilenen Başkan Köse, orucunu vatandaşlarla birlikte açtı.

Yemeğin ardından vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür eden Köse; “Ramazan ayının sonuna geliyoruz. Safranbolu´da her akşam ayrı bir mahallede oruçlarımız açtık. Yoğun katılımın olması hem amaçladığımız mahalle kültürünün yaşatılmasını hem de birlik ve beraberliğin sağlanmasının göstergesidir. Bu nedenle tüm Safranbolululara teşekkür ediyorum. Bir diğer konu ise, Ramazan Bayramının hemen ardından yine muhtarlarımız eşliğinde mahallelerimizi ziyaret ederek sorunları yerinde sizlerle birlikte konuşup çözümünü birlikte bulacağız. Ben katılımlarınızdan dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, şimdiden Kadir Gecenizi ve bayramınızı tebrik ediyorum. Allah tuttuğumuz oruçları ve dualarımızı kabul etsin inşallah “ dedi.

 

 


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °