Mehmet Erdem Yerine Mustafa Bozkurt`lu Final

Safranbolu`da Ramazan Akşamları etkinliklerinin final konserine çıkması planlanan ancak yapılan operasyonda göz altına alınan Mehmet Erdem`in yerine final akşamında Mustafa Bozkurt sahne aldı.

GÜNCEL 7.08.2013 14:40:07 0
Mehmet Erdem Yerine Mustafa Bozkurt`lu Final

O Ses Türkiye Birincisi Mustafa Bozkurt’un final konseri ile son bulan Ramazan Akşamları Misak-ı Milli Meydanını dolduran yaklaşık 7 bin izleyici ile güzel bir final yapmış oldu.
Teravih Namazının ardından başlayan konsere Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy da katılırken alanı dolduran izleyici Mustafa Bozkut’un şarkıları ile gönüllerince eğlendiler. Bozkurt, “Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’a böylesine güzel bir ramazan akşamında, böylesine güzel bir izleyici kitlesi ile bizleri buluşturduğu için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Safranbolu gerçekten anlatılanın da ötesinde müthiş bir kent, inşallah buraya bir daha gelmek istiyorum” dedi.
  Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ise, “Safranbolu’da bu güzel kalabalığı gördükçe yaptığımız etkinliklerin ne kadar yerinde olduğunu görmek bizlere çalışma adına daha büyük bir şevk veriyor. İnşallah Meydanımız tam anlamı ile bitirildiğinde siz Safranbolulu vatandaşlarımızla daha da büyük konserlere, etkinliklere imza atacağız. Mustafa kardeşimde bu gece bizlere güzel bir müzik ziyafeti verdi. Kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

  Konuşmanın ardından Başkan Aksoy, sanatçı Bozkurt ve ekibine Safranbolu maket evleri ve lokum ikram etti.

  Öte yandan daha önce hazırlanan program çerçevesinde final akşamı konserini Mehmet Erdem’in vermesi planlanmıştı. Ancak Emniyet güçlü tarafından yapılan operasyonda Mehmet Erdem gözaltına alınmış ve yerine Mustafa Bozkurt ile anlaşılmıştı. 


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °