“MEYDANLARDA GÖSTERMELİK BAYRAK SALLAYANLARA DA SIRA GELECEK”

AK Parti Milletvekili Murat Demir, Türk milletine bu zulmü yaşatanlara, FETÖ mensubu olup da meydanlarda göstermelik bayrak sallayanlara acınmayacağını, o kişilerin al bayrağın altında ezileceğini vurguladı

GÜNCEL 12.08.2016 14:56:07 0
“MEYDANLARDA GÖSTERMELİK BAYRAK SALLAYANLARA DA SIRA GELECEK”

 

15 Temmuz´da hiç hesapta olmayan bir süreç yaşandığını kaydeden AK Parti Milletvekili Murat Demir, yaşanan sürecin Türk milletinin dik duruşu sayesinde atlatıldığını kaydetti.
Yaşanan darbe girişiminin Türk milletinin kararlı duruşu sayesinde bertaraf edildiğini ifade eden AK Parti Milletvekili Murat Demir, yaşanan süreçte hem Türkiye´deki hainlerin hem de dünyadaki işbirlikçilerinin Türk milletinin gücünü bir kez daha gördüğünü söyledi.
15 Temmuz tarihinden bugüne Türkiye´de birçok şey değiştiğini belirten AK Parti Milletvekili Murat Demir şöyle devam etti:
“Artık Türkiye´de daha farklı düşünülmesi gereken bir süreç başladı. Yaşanan hain darbe girişimini yakinen yaşamış biri olarak söylemek gerekir ki bu gerçekten ciddi bir tramvaydı. Elinde hiçbir silah olmadığı halde milletin ödediği vergilerle alınmış silahlarla halka kurşun sıkanlar, kurşun sıkılması talimatı verenler, bunlara destek olanlar ve bunlara destek olmayı sürdürenler, kendilerini kamufle ederek meydanlarda bayrak sallayanlar için acıma duygusunu tamamen yitirdik. Kendilerini saklamak için meydanlarda göstermelik bayrak sallayanlara da sıra gelecek. Bu hainlere destek olmayı içlerinde sürdürenler çok iyi bilsinler ki meydanlarda göstermelik olarak salladıkları al bayrağın altında ezilecekler. Biz bunların kim olduğunu çok iyi biliyoruz. 16 Temmuz sabahında ne olacağını az çok tahmin edebiliyoruz. Kastamonu´da gece geç saatlerde stadyumun ışıklarının yakılmasının nedenlerini çok iyi biliyoruz. O yüzden çok zorlu bir süreçten geçtik ve geçmeye de devam ediyoruz. Türk milleti uyanık olacak ve meydanlardaki nöbetler bitmiş olsa bile evlerinde nöbetlerine devam edecek. En ufak bir kıvılcımda sokağa inmek zorundayız. Bu süreçte dünya artık Türkün gücünü gördü ve geçmiş dönemlerdeki vatanperverlik duygusunu tekrardan hissetti. Asker üniforması giymiş bir grup hain ve bunların başındaki hainin milletimize ateş ettirilmesinin hesabı en ağır şekilde sorulacaktır. Bu sebeple daha önceden de dile getirdiğim gibi bu vatan hainlerine uygulanacak olan ceza idamdır. Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul Yenikapı´da Türkiye Büyük Millet Meclisi´nden yasa geçtiği takdirde yasayı onaylayacağını ifade etti. Benim memleketim olan Cide´de bir şehidimiz, bir gazimiz varsa ve biz bunları en ağır şekilde cezalandırmazsak şehitlerimize, gazilerimize ihanet etmiş oluruz. Bu hainlerin cezası idam olmalıdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi´ne bu teklif gelecek ve ilk imzayı da ben atacağım.”


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °