´Meyve veren araç taşlanır´

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz´ın gerekçe gösterilmeksizin görevinden alınması tepkiyle karşılanırken meyve veren ağaç taşlanır yorumları yapılıyor.

GÜNCEL 25.02.2018 20:05:50 0
´Meyve veren araç taşlanır´

 

Ağustos 2014 Yılından itibaren Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Muhammet Yılmaz görevinden gerekçe gösterilmeden alındı. Yılmaz´ın gerekçe gösterilmeden görevden alınmasına anlam verilemezken görev yaptığı süreçte toplumun her kesimi ile olumlu diyalogu olan ve Milli Eğitim ile toplumu bütünleştirici çalışmaları ile dikkat çeken bir kurum müdürüydü.  Muhammet Yılmaz görev yapan tüm personeli ile insani ilişkilerini üst düzeyde tutarak mütevazi kişiliği ile dikkat çekmişti. Safranbolu okullarında fiziki yapıyı yenileme çalışmaları ile de önemli yatırımlara imza atan Yılmaz´ın görev yaptığı süreçte ilçede birçok eğitim kurumunun yenilenmesinde katkı sağlamıştı. Yılmaz´ın girişimleri ile ilçede bazı eğitim kurumlarının yenilenmesi ile ilgili çeşitli kişi ve kurumlarla bağlantı gerçekleştirildiği ve önümüzdeki günlerde sponsor destekli okul yapımlarına başlanacağı bilinmekteydi. Safranbolu ilçesi öğrencilerinin sınav başarıları Yılmaz döneminde de artarak devam etmiş olup Karabük ilinin ülke derecesi yapması Safranbolu ile gerçekleşmişti.

Başarılı çalışmaları ile ilçede her kesim tarafından takdir edilen Yılmaz´ın gerekçe gösterilmeden görevden alınması Safranbolu da tepkiyle karşılandı. Yılmaz´ın görevden alınma sürecinin önümüzdeki günlerde farklı sonuçlar ortaya çıkaracağı düşünülüyor.


Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °