MHP ADAYLARI PARTİLİLERLE BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları, Safranbolu’da Partililerle Yemekli Toplantı da Buluştu

SİYASET 2.06.2015 21:06:38 0
MHP ADAYLARI PARTİLİLERLE BULUŞTU

Düzenlenen toplantıya Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun, İl Başkanı Burhanettin Arslan, Safranbolu  İlçe Başkanı Muharrem Asker ve çok sayıda partili katıldı.

Vatandaşlara hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan Akbaş, “7 Haziran Türkiye için çok önemli bir gün. İnşallah 8 Haziran’da da aynı bu şekilde sizlerle mutlu olmayı diliyor ve bizimle yürüyün diyorum” dedi.

Akbaş’ın ardından söz alan Durmuş Yalçın, “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Bu güne kadar çok çalıştınız, yoruldunuz ve uğraştınız hepinize bu uğraşlarınız için teşekkür ediyorum. Önümüzde dört gün kaldı. Bu dört gün biraz daha yorulalım. Eşimizi dostumuzu biraz daha arayalım. Çalışalım ki 8 Haziran’da zafer bizim olsun. Ayın sekizinden sonra Durmuş Yalçın da sizler için koşacak yorulacak. 8 Haziran da Karabük özlediği Milletvekili’ne kavuşacak.” Dedi.

Adayların ardından konuşma yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 7 Haziran seçimlerinin Karabük’ün geleceğinde, gelişmesinde büyük rol oynadığını belirtti. 


Salı 21.4 ° / -2.7 °
Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °
Perşembe 25.8 ° / 7.6 °