MHP`nin Adayı Vergili

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karabük’te Rafet Vergili’yi tekrar aday göstermek istiyor. MHP Genel Başkan Yardımsı Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi belediye başkan adayı olarak açıklayaca

SİYASET 1.11.2013 12:16:32 0
MHP`nin Adayı Vergili

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, bir çok kez bir daha aday olmayacağını söylemiş, en son açıklamalarında ise, yerine aday aradığını, aday bulunduğu taktirde kendisinin aday olmayacağını söylemişti. Birçok kesim de Rafet Vergili’nin tekrar aday olmasını isterken, ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Karabük’e gelen MHP Genel Başkan Yardımsı Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel, basın toplantısında yaptığı açıklamada, Rafet Vergili’yi tekrar aday olarak açıklayacaklarını söyledi. Yurt dışında olması nedeniyle Rafet Vergili toplantıya katılamazken, açıklamalarda bulunan Demirel, “Türkiye bugün 21. yüzyılın getirdiği her türlü imkana sahip ama Türkiye’deki insanlarımızın evine giden ekmek 11 yıldır büyüdü mü? Bizce büyümedi. Tencerede pişen yemek fazlalaşmadı, fazlaşan kredi kartı, borç, banka kredi kartının getirdiği takipler, icralar, boşanmalar artmış, esnafın dükkan kapatma sayısı artmış. 2 Kasım Cumartesi günü Kayseri’de toplantı yapacağız, orda da şuana kadar tespit ettiğimiz diğer illerin adaylarını açıklayacağız. Bizim Karabük Belediye Başkanımızın yurt dışında olması nedeniyle bu toplantıda da açıklanamayacak. İnşallah Karabük Belediye başkanımızı bir sonraki toplantıda yine adayımız olarak açıklayacağız” dedi.

  Bu açıklamanın ardından aday olmayacağını açıklayan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin aday olup olmayacağı merak ediliyor. (Ersin TURAN)


Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °
Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °